大家好...

我岩係兔協領養左一隻兔女...

我想問下OXBOW 草係咪試過無貨買架...
我而家想試下幫我隻兔兔溝草下其他草草食....我而家個箱OXBOW 草比較多枯枝/葉.

我想問下我應該點溝草俾佢食呢????:001: :001:
long~spirit 2010-7-18 01:39:32 PM
溝jojo都ok架,3分1,2分1咁溝
美極 2010-7-18 01:49:14 PM
好的....唔該你呀...
^_^:060: :060:
long~spirit 2010-7-18 02:07:57 PM
貼你隻兔仔既相黎睇下得唔得?
Cottontail 2010-7-18 02:20:38 PM
其實每隻牌子都有機會無貨,我而家溝緊Oxbow + APD。
聽兔友講Momi 同Jojo 都幾好~
long~spirit 2010-7-18 11:24:29 PM
原帖由 Cottontail 於 2010-7-18 02:20 PM 發表
其實每隻牌子都有機會無貨,我而家溝緊Oxbow + APD。
聽兔友講Momi 同Jojo 都幾好~

開頭KAYTEE沒貨,我就K溝O再溝J三種,而家食哂後,我全轉JOJO
美極 2010-7-18 11:40:57 PM
D 相我用手機的...唔係好清...
得閒先用返相機~~^_^

long~spirit 2010-7-18 11:44:10 PM
原帖由 美極 於 2010-7-18 11:40 PM 發表
D 相我用手機的...唔係好清...
得閒先用返相機~~^_^

哈哈,我正係見到黑色一片
hh0 2010-7-18 11:59:04 PM
哈哈, 鼻仔同額頭仲有2點白色
美極 2010-7-19 01:21:20 PM
係呀。。。佢好可愛的。。
但係佢唔知點解唔肯食D 草。(D草放左係佢間屋度 多過2個鐘)。。。
之後俾D 新的佢佢就係咁食。。。。
都唔知點解。。。。
請問你地有無試過呢個問題呀????:050:
katy)) 2010-7-19 01:46:11 PM
我係MK都見到一隻差唔多樣,但係手手踏雪的. (面很像包青天呀)
其實足夠ge草比佢就得,同埋佢地係夜行動物日頭多數用黎休息。
不用太急加草,佢地肚餓會自己搵食ga la!!!!

(加草佢會食因為香丫ma,但小心寵壞左佢…)
otola 2010-7-19 05:01:58 PM
原來係美雪 ,
我係同你一齊執屎, 住屯門個女仔
d 草食剩 1/3 , 我就會訂草
栗子)) 2010-7-19 08:01:51 PM
美雪俾你領養左^^.頭上白色好似月亮.
我覺得美雪同另1隻兔兔好似樣..好似叫素素..唔係好記得
美極 2010-7-19 10:15:57 PM
同美雪好似樣個隻..你係咪想講毛毛球???

美雪好衰....佢見到我返黎話佢做咩唔食草個陣佢又即刻食草....俾佢激死LOR...><

我見佢夜晚都唔多食草....d 草都好似無咩點郁過.....:022: :022:
栗子)) 2010-7-20 12:17:36 AM
原帖由 美極 於 2010-7-19 10:15 PM 發表
同美雪好似樣個隻..你係咪想講毛毛球???

美雪好衰....佢見到我返黎話佢做咩唔食草個陣佢又即刻食草....俾佢激死LOR...><

我見佢夜晚都唔多食草....d 草都好似無咩點郁過.....:022: :022:

唔係好記得叫咩名=___=
栗子本身攤係度訓教.我行到門前..佢已經彈起身食草
我妹妹話..栗子只會係我面前扮乖.#^30^#

快速發帖