PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 去完旅行回來,之之不要我了!>_< [打印本頁]

作者: con    時間: 2008-7-6 07:45:34 PM     標題: 去完旅行回來,之之不要我了!>_<

去完旅行回來,之之對我好似好陌生,食少左好多糧,以前15分鐘吃完,現在2-3個鐘呀!
飲水又少了許多.......:050:
作者: nhm    時間: 2008-7-6 07:46:36 PM

原帖由 con 於 2008-7-6 19:45 發表
去完旅行回來,之之對我好似好陌生,食少左好多糧,以前15分鐘吃完,現在2-3個鐘呀!
飲水又少了許多.......:050:

俾d 時間啦~~:061:

話時話, 之前有人幫你養佢o地o架可??? 會唔會係o個個人唔識養???
作者: wesky    時間: 2008-7-6 07:48:08 PM

好耐無見啦~~~
去左邊度玩啊??
有冇影相呢??
作者: nievedith    時間: 2008-7-6 07:56:41 PM

呵~ 之之嬲你一個人去玩唔理佢 :039:
作者: con    時間: 2008-7-6 08:08:39 PM     標題: 回復 2# 的帖子

我交了給姑仔照顧,她的菲傭之前都幫我照顧過之之,都ok架,我有小小懷疑係咪給兩個姪仔姪女蝦過:077:
作者: con    時間: 2008-7-6 08:10:31 PM

:002: long time no see ar!
我去了北海道呀,整理完相片,把link send給你!
作者: nhm    時間: 2008-7-6 08:16:55 PM

原帖由 con 於 2008-7-6 20:08 發表
我交了給姑仔照顧,她的菲傭之前都幫我照顧過之之,都ok架,我有小小懷疑係咪給兩個姪仔姪女蝦過:077:

問清楚好d 喎:061:
作者: con    時間: 2008-7-6 08:19:07 PM

我問過細佬(5歲),佢話試過用條草吉之之隻眼:056:
作者: Colleen    時間: 2008-7-6 08:24:13 PM

原帖由 con 於 2008-7-6 08:19 PM 發表

:046: :046:

比人虐待,mami 又唔係身邊,梗係好嬲同驚la!!!!!!

我果時去完trip 番黎包包嬲左我成個week,唔睬我丫...
作者: 波丸媽    時間: 2008-7-6 08:25:06 PM

..... 咁包包放左邊度寄宿???
作者: con    時間: 2008-7-6 08:32:01 PM

我覺得好無奈,同細佬解釋了要愛護小動物.......我姑仔勁種佢,想鬧都唔好意思鬧啦......
好在我買了不少手信給之之,希望之之快些下了啖氣啦:020:
作者: 波丸媽    時間: 2008-7-6 08:33:18 PM

咁係咪得細佬蝦???
唔會再有其他人吧............
作者: kittyz    時間: 2008-7-6 08:37:00 PM

原帖由 con 於 2008-7-6 08:19 PM 發表

可憐的之之..
作者: con    時間: 2008-7-6 08:38:09 PM

應該得細佬,因為家姐好細膽同聽話,而菲傭平時好錫之之,會同佢談天的
作者: 百厭星_BB    時間: 2008-7-6 09:42:01 PM

= =哈佬...好似未見過你咁既
nice to meet u
=== ==="唔知講咩好tim!
俾多小小時間兔兔啦..當重新相識吧@@
作者: nievedith    時間: 2008-7-6 10:58:12 PM

原帖由 con 於 6-7-2008 20:32 發表
我覺得好無奈,同細佬解釋了要愛護小動物.......我姑仔勁種佢,想鬧都唔好意思鬧啦......
好在我買了不少手信給之之,希望之之快些下了啖氣啦:020:

你的手信咪名正言順"日本零食", 無益ga bor, kee~~ (joke):039:
作者: 阿度    時間: 2008-7-6 11:46:45 PM

哈~唔怪得咁耐冇見你
之之我諗唔只嬲你~因為佢比人蝦個陣冇媽媽係身邊保護佢:044:
放心啦,比多幾日佢就會下左啖氣架喇:059:
作者: con    時間: 2008-7-6 11:54:08 PM

原帖由 nievedith 於 2008-7-6 10:58 PM 發表

你的手信咪名正言順"日本零食", 無益ga bor, kee~~ (joke):039:

哈哈,當然有些無益的零食啦:073: ,我仲買了一塊可磨牙同爪的木板呢!他很喜歡!
話時話,日本賣的零食有許多選擇,有許多是香港沒有的,而且仲有兔兔衫買,但我知之之不愛束縛,所以沒有買!
作者: con    時間: 2008-7-6 11:56:08 PM

原帖由 百厭星_BB 於 2008-7-6 09:42 PM 發表
= =哈佬...好似未見過你咁既
nice to meet u
=== ==="唔知講咩好tim!
俾多小小時間兔兔啦..當重新相識吧@@

hihi,你好!我都好耐沒有上來了,所以少見囉,希望可以多些交流啦!
作者: lingling    時間: 2008-7-7 12:35:31 AM

可能要少少時間warm up下,好快friend返架喇!
作者: casey    時間: 2008-7-7 01:13:45 AM

死啦
我就快去生bb喇
唔知黑白會唔會咁呢:022:
作者: chrisyan    時間: 2008-7-7 01:39:38 AM

你唔可以容忍架wor~
一係搵個第2個照顧~
總之唔可以再俾個細路蝦佢~!
作者: nhm    時間: 2008-7-7 04:09:21 AM

應鬧就要鬧:069:
作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-7-7 01:18:18 PM

哇-_-吉隻眼...諗起都驚..
做錯唔岩就要鬧嫁喇!
咁樣縱佢咪即係害左佢-v-
而家細個都咁樣..大個仲得了既!
作者: coinss    時間: 2008-7-7 05:53:38 PM

咁衰吉之之隻眼:028:
用條草吉番佢隻眼睇下會點
作者: Colleen    時間: 2008-7-7 05:58:31 PM

原帖由 casey 於 2008-7-7 01:13 AM 發表
死啦
我就快去生bb喇

你搵邊個照顧黑白丫? 可以上去book 兔協ga wor

又或者可以請相熟既兔友幫忙ma...
作者: 鑰匙    時間: 2008-7-7 06:30:52 PM

你跟團 or 自由行? 好唔好玩呀?
作者: nievedith    時間: 2008-7-7 08:41:54 PM

原帖由 casey 於 7-7-2008 01:13 發表
死啦
我就快去生bb喇

叫兔爸日日比你把聲佢地聽, 等佢地知道你有理佢地 :033:
作者: con    時間: 2008-7-7 09:22:08 PM

原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-7-7 01:18 PM 發表
哇-_-吉隻眼...諗起都驚..
做錯唔岩就要鬧嫁喇!
咁樣縱佢咪即係害左佢-v-
而家細個都咁樣..大個仲得了既!

唔好話吉之之隻眼丫,上次我同他玩,被他一把打擱到眼鏡都跌埋,痛到不得了,我老公話他一聲,我姑仔竟然說:"人地細路仔黎架咋,做mei話人窩.....",若你是我,可以怎樣呢?個仔是她的,很無奈!:022:
作者: con    時間: 2008-7-7 09:24:39 PM

原帖由 鑰匙 於 2008-7-7 06:30 PM 發表
你跟團 or 自由行? 好唔好玩呀?

我自由行.....其實係自駕遊,好好玩....風景很美,我相信如果遲半個月去,花兒會開得更飄亮:021:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2