PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 破壞之王 [打印本頁]

作者: Colleen    時間: 2008-7-26 11:50:26 PM     標題: 破壞之王

每朝起身,第一件事係..............幫muffin 洗/抹籠 :056:

before:

after:

muffin 破壞力之強.........完全睇唔出丫:046:

p.s. 以上photos 內的木槺,請在港兔友切勿模仿~
作者: rock_his    時間: 2008-7-26 11:54:41 PM

打仗呀:052: :052: :052:
作者: oil    時間: 2008-7-27 12:05:20 AM

又真係幾驚人啊, 好在樂樂都唔會咁∼
作者: SheR_bb    時間: 2008-7-27 12:05:52 AM

toilet 入面個d係草黎ga??
作者: 尐黑    時間: 2008-7-27 12:28:48 AM

-口-''
搞乜鬼黎...
咁曳曳"整到咁亂..
主人執餐死...
作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-7-27 12:40:03 AM

嘩-v-破壞力真係好驚人呀:037: :037:
colleen辛苦你喇:012:
作者: jasmineyth))    時間: 2008-7-27 01:04:43 AM

muffin學d bb咁玩廁所:073:
作者: eurico))    時間: 2008-7-27 06:18:39 AM

wa~~辛苦你了,做兔奴真係唔容易ar
muffin唔會咬毛巾ga??
因為我隻仔乜都咬..................:043:
作者: wong906    時間: 2008-7-27 10:41:11 AM

T8  Strom hit 包包 cage ^^
作者: kwaikwai    時間: 2008-7-27 12:03:22 PM

嘩......果真破壞力驚人~~~~ :026:

唔可以睇少佢地~:031:
作者: 阿度    時間: 2008-7-27 01:29:08 PM

muffin搞咩呀:013: 太開心?
作者: shanshan    時間: 2008-7-27 05:59:57 PM

真係驚人啊!!!!!  ^(00)^
作者: 牙na))    時間: 2008-7-27 06:06:40 PM

厲害厲害=口="""
果然破壞力驚人XDD
作者: Colleen    時間: 2008-7-27 06:25:59 PM

今朝起身..........muffin 個籠仲離譜 :050:

個toilet 比佢飛左去左邊,個糧兜反轉左,同埋張毯變左做一個波:046:

我幫佢整番果時佢仲勁咕我丫:044:
作者: 牙na))    時間: 2008-7-27 06:34:48 PM

咁恐怖=口=""
有冇影低呀?!
莫非muffin 鐘意亂?!!!
作者: 百厭星_傻貓    時間: 2008-7-27 06:57:03 PM

:041: 你幫佢整返個籠入面d野o既時侯
小心佢咬你牙....冇性o既兔會亂咁發癲...亂咬人
:042: 傻貓都唔係好中意人地搞佢個地方....十足十一隻野兔
BB就好唔同喇..好似識聽人講野咁樣...俾傻貓有性好多........
又唔會亂咬人....又多同我有交流....傻貓..........................唉......................野兔一隻
作者: lingling    時間: 2008-7-28 11:05:20 PM

佢係唔呷醋你鍚包包多d呀?!:037:
作者: [小懶]    時間: 2008-7-29 01:39:28 AM

哩幾日咁熱,會唔會係熱到發脾氣?:026:
作者: 光之天使))    時間: 2008-7-31 02:26:43 PM

個廁所可唔可以加返個網呀?
起碼d墊料唔會周圍飛先....

好彩..total未有咁大破壞力...唔係我就死:047:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2