PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 個衰仔今日太曳啦~激死我啦!!! [打印本頁]

作者: kwaikwai    時間: 2008-8-2 10:58:56 PM     標題: 個衰仔今日太曳啦~激死我啦!!!

今日放左didi出黎玩左好耐~
本先打算清左籠先比佢入去~等佢行多陣~
之後就弊了......

無啦啦見佢跳左上個箱度~我以為佢偷野食啦~
點知...比我發現佢郁都唔郁..心知不妙~
即刻抱佢落黎...
已經見佢去左啦.....上面有好多野呢~:063:  
即刻又抹又清~~又話左佢~~

清籠既時候..罰佢唔出得黎玩~
佢又發脾氣, 咬籠叫我放佢出黎~
我唔理佢~佢又自己咬開左籠門~
我當然即刻關返佢~~~竟然有d水淺過黎~
我覺得好古怪啦......望清楚....
原來佢又懶多次!!!!!:013:

2次前後都唔到5分鐘...仲要2次都好多...
有冇咁多野去...

之後打左佢petpet一下~
今晚冇得再玩~~~

佢唔知係唔係自己今日曳曳~
咬左陣籠, 抗議左一陣~
我再話佢曳曳~佢就冇嘈lu~

呢個仔...真係太寵佢啦~~:011:
你阿媽我老啦嘛~仲要我彎腰抹地~~ :047:  
下次都係每放個幾鐘就要佢去下廁所先~~~~

好~打完氣完了~~ :070:

[attach]2100[/attach]

附件: IMG_2031.JPG (2008-8-2 10:58:56 PM, 32.87 KB) / 下載次數 21
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTA2NTh8ZmQ5OWI4NmJ8MTcxNzE1MDIyMnwwfDA%3D
作者: lunguide    時間: 2008-8-2 11:06:10 PM

兔媽=兔奴
兔地=大少/小姐/皇帝/大帝........
作者: wesky    時間: 2008-8-2 11:10:20 PM

寵壞晒啦  didi仔~~
激死兔媽lu~~
作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-8-2 11:35:58 PM

哈..didi下次唔好咁曳喇XD
陣間俾人打patpat就唔好啦:037: :037:
作者: lingling    時間: 2008-8-3 12:52:47 AM

打者愛也!哈哈~:037:
作者: casey    時間: 2008-8-3 01:36:20 PM

哎呀
做咩咁八厭呀
作者: jasmineyth))    時間: 2008-8-4 03:44:09 PM

didi的可愛攻勢失效啦..
下次唔好咁啦...忍多陣咪可以出黎玩囉:057:
作者: chrisyan    時間: 2008-8-6 11:48:24 PM

俾D野食tum住先會唔會好D~
作者: Colleen    時間: 2008-8-7 02:58:57 AM

有時包包比我打patpat會以為我同佢玩,勁開心:008:

起碼didi 都知衰丫:029:
作者: kwaikwai    時間: 2008-8-7 10:41:26 AM

其實我都唔知佢明唔明嫁~~
可能佢都係以為我同佢玩咋~~~ :037:
都係我一箱情願既諗法~~ :024:

最近唔知係唔係放多左佢出黎~
又比較就佢(佢之前病嘛~咪就佢多d~要乜有乜)
而家......真係百厭左同任性左好多~~

慈母多敗兒~~~~~~~ :022:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2