PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 飲水食草身體好! [打印本頁]

作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-9-26 01:13:29 PM     標題: 飲水食草身體好!

[attach]2906[/attach]

薯薯:「各位朋友! 日日o係個籠度係咪好悶呢~~除左等daddy mummy放我地出黎玩之外,
           我地仲要無時無刻食草草嫁~~每朝起身都要飲水食草!!身體就自然好!:010: 」

大家跟住我一齊做~~

1. 鬼影變幻球!
要食草, 就要出招將d草蚊出黎!就有得食喇~
keep住日日都係咁蚊..係咁食~~牙仔就好健康嫁喇!
[attach]2907[/attach]

食呀食呀食呀......今日名句::{{食草草..牙仔好...}}

[attach]2904[/attach]

食完草, 就緊係飲水啦!!好好味嫁!!

[attach]2905[/attach]

多謝收睇~~~各位兔友記住飲多d水~食多d草喇!:031: :031:

附件: 食草.gif (2008-9-26 01:13:29 PM, 915.69 KB) / 下載次數 0
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTE0NjJ8YzU4YjE3YjJ8MTcxNjIxNTk4OXwwfDA%3D

附件: 飲水水2.gif (2008-9-26 01:13:29 PM, 736.51 KB) / 下載次數 0
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTE0NjN8MjA3ZDFmZmJ8MTcxNjIxNTk4OXwwfDA%3D

附件: P1060515.jpg (2008-9-26 01:13:29 PM, 44.7 KB) / 下載次數 34
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTE0NjR8YThiMGViZDl8MTcxNjIxNTk4OXwwfDA%3D

附件: P1060526.jpg (2008-9-26 01:13:29 PM, 43.64 KB) / 下載次數 38
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTE0NjV8YzFkNmZiZTF8MTcxNjIxNTk4OXwwfDA%3D
作者: kenixester    時間: 2008-9-26 02:03:27 PM

哈哈,點整嫁,教我呀,好搞笑呀~~~~:073:
作者: kkyan01    時間: 2008-9-26 02:06:46 PM

原帖由 kenixester 於 2008-9-26 02:03 PM 發表

我都有興趣知到底係點整 :062:
作者: elyse))    時間: 2008-9-26 02:09:08 PM

牙..你個草球好得意牙,起邊到買家
作者: 阿度    時間: 2008-9-26 02:23:46 PM

唔知點解.....
覺得你今日好得閒:026:
作者: jennytyy    時間: 2008-9-26 02:25:54 PM

好得意, 真係想知點整﹗
作者: lolo    時間: 2008-9-26 02:26:49 PM

原帖由 阿度 於 2008-9-26 02:23 PM 發表
唔知點解.....
覺得你今日好得閒:026:

你係咪:053: :053: ....
即係話....:057: :057: :057:
好無聊呀...:073: :073: :073: :073:
作者: kkyan01    時間: 2008-9-26 02:45:50 PM

原帖由 jennytyy 於 2008-9-26 02:25 PM 發表
好得意, 真係想知點整﹗

呢款草球, 本身有三種整法
一、適合固定於籠內任何一個位置上
二、也可吊於空上
三、亦可以將草球隨地滾動而進食牧草

薯薯媽個種好似日本個隻草球, 本身有哂設備俾你整個三款

作者: lingyan    時間: 2008-9-26 02:54:00 PM

呢隻草球 q 兔都有得賣,不過如果想買既就最好買 mr 呢隻,
q 兔個隻唔係咁方便掛住,同好實 ..
作者: `Shusonbaby||'    時間: 2008-9-26 05:44:49 PM

我都有呢個草架啊!!
..
我個個好易鬆-/\-''
而家都想換過個..lu...
作者: Colleen    時間: 2008-9-26 05:58:15 PM

薯薯好可愛丫! 仲有丫........我諗兔友係唔食草ga! 只係兔兔食,小ying, 乜你都食草ga mei?
作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-9-26 06:29:31 PM

原帖由 kkyan01 於 2008-9-26 02:45 PM 發表

呢款草球, 本身有三種整法
一、適合固定於籠內任何一個位置上
二、也可吊於空上
三、亦可以將草球隨地滾動而進食牧草

薯薯媽個種好似日本個隻草球, 本身有哂設備俾你整個三款

無錯無錯!我就係呢個喇@@
幾好用嫁,,點掛都得~
作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-9-26 06:30:06 PM

原帖由 Colleen 於 2008-9-26 05:58 PM 發表
薯薯好可愛丫! 仲有丫........我諗兔友係唔食草ga! 只係兔兔食,小ying, 乜你都食草ga mei?

哎也><俾colleen捉到字添XD
如果我食草應該會好快減到肥@@
作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-9-26 06:30:41 PM

原帖由 kenixester 於 2008-9-26 02:03 PM 發表

等我今晚開個POST教大家整!!
作者: vice0926    時間: 2008-9-26 06:59:47 PM

哈哈哈..好搞笑~
薯仔好得意呀~~
作者: cloudcloudgrace    時間: 2008-9-26 08:13:47 PM

薯薯~~~你好可愛啊:021:
作者: 光之天使))    時間: 2008-9-26 11:25:58 PM

岩喇岩喇~教下total啦~
等佢食多d草~
作者: tiffany    時間: 2008-9-27 12:20:44 AM

薯薯你好乖呀~~
去到小瑩姐姐度都咁聽話食咁多草草
記得唔好再亂尿尿喇
曳曳就唔錫你架喇

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2