PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 魚魚屋新擺設^^; [打印本頁]

作者: HazukiYada    時間: 2008-10-11 08:32:40 PM     標題: 魚魚屋新擺設^^;

[attach]3411[/attach]
由於魚魚食草量驚人既關係.. 決定買多個新草dau比佢!!
今日行過10蚊店見倒.. 唔太高又唔太矮.. 愛黎放草剛剛好.. 又唔怕佢整哂出黎^^;

[attach]3412[/attach] [attach]3413[/attach]
魚魚間屋現在既擺設^^;

[attach]3414[/attach]
食食食食食~~~!!

[attach]3415[/attach]
密密食~~~!!

附件: IMG_0747.jpg (2008-10-11 08:32:40 PM, 65.99 KB) / 下載次數 0
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTE5Njl8MDcyMWU4ZTd8MTcxNjE3NTE2N3wwfDA%3D

附件: IMG_0749.jpg (2008-10-11 08:32:40 PM, 70.03 KB) / 下載次數 0
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTE5NzB8ODFkZjYxOGZ8MTcxNjE3NTE2N3wwfDA%3D

附件: IMG_0750.jpg (2008-10-11 08:32:40 PM, 70.18 KB) / 下載次數 0
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTE5NzF8Y2U4MGYwN2J8MTcxNjE3NTE2N3wwfDA%3D

附件: IMG_0751.jpg (2008-10-11 08:48:18 PM, 65.53 KB) / 下載次數 0
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTE5NzJ8MTA0YzhmYzF8MTcxNjE3NTE2N3wwfDA%3D

附件: IMG_0753.jpg (2008-10-11 08:48:18 PM, 63.21 KB) / 下載次數 0
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTE5NzN8MzlkOWIzY2R8MTcxNjE3NTE2N3wwfDA%3D
作者: 阿度    時間: 2008-10-11 08:43:05 PM

嘩..唔知魚魚會唔會跳埋入去訓呢:037:
好想見下你呀~魚魚:060:
作者: 絨絨妹))    時間: 2008-10-11 08:59:31 PM

嘩... 間屋設備齊全, 五星級套房呀!!:070:
作者: cordero    時間: 2008-10-11 09:07:01 PM

個草兜點樣可以固定係籠度AR?
作者: HazukiYada    時間: 2008-10-11 09:10:09 PM

原帖由 阿度 於 2008-10-11 08:43 PM 發表
嘩..唔知魚魚會唔會跳埋入去訓呢:037:
好想見下你呀~魚魚:060:

哈~ 佢嘗試跳入去唔知做乜...
我好大聲喂佢就驚驚唔敢ru XDD

下次出黎找小瑩就找到我架喇^^
我都想見下閃閃同小純呢~
作者: HazukiYada    時間: 2008-10-11 09:10:51 PM

原帖由 絨絨妹 於 2008-10-11 08:59 PM 發表
嘩... 間屋設備齊全, 五星級套房呀!!:070:

哈~ 其實我想再換個大d XDD
不過太貴......
作者: HazukiYada    時間: 2008-10-11 09:13:49 PM

原帖由 cordero 於 2008-10-11 09:07 PM 發表
個草兜點樣可以固定係籠度AR?

你買野有時咪有一條條果d 鐵線出面包住膠果d 黎扎野既...
將佢吉落個兜果d 洞洞度再q 住個籠就得喇!!
你睇下第一張相個兜兜左上角你會見倒條白色野^^;

作者: 阿度    時間: 2008-10-11 09:29:04 PM

原帖由 HazukiYada 於 2008-10-11 09:10 PM 發表

哈~ 佢嘗試跳入去唔知做乜...
我好大聲喂佢就驚驚唔敢ru XDD

下次出黎找小瑩就找到我架喇^^
我都想見下閃閃同小純呢~

想入去尿尿定訓呢~哈哈:037:
下次你地係平日,唔得呀:024:
作者: HazukiYada    時間: 2008-10-11 09:33:53 PM

原帖由 阿度 於 2008-10-11 09:29 PM 發表

想入去尿尿定訓呢~哈哈:037:
下次你地係平日,唔得呀:024:

唔知佢呀.. 剩係見佢食食下成隻跳左入去坐起度囉...
我即刻叫No佢就跳返出黎喇...

哎呀~ 大家再夾時間啦下次^^
作者: 阿度    時間: 2008-10-11 09:56:52 PM

原帖由 HazukiYada 於 2008-10-11 09:33 PM 發表

唔知佢呀.. 剩係見佢食食下成隻跳左入去坐起度囉...
我即刻叫No佢就跳返出黎喇...

哎呀~ 大家再夾時間啦下次^^

魚魚可能係度諗....不如一邊食一邊痾都幾好:037: :037: :037:
作者: tiffany    時間: 2008-10-11 09:57:42 PM

嘩~~魚魚你好大食架咩?
要加多一個放草草俾你先得
你就好啦,個籠籠咁舒適
下次你黎我度,我請你食菜菜啦
作者: chole))    時間: 2008-10-11 09:58:36 PM

好舒服喎~~
真係幸福啦^^~~!
作者: HazukiYada    時間: 2008-10-11 10:05:28 PM

原帖由 阿度 於 2008-10-11 09:56 PM 發表

魚魚可能係度諗....不如一邊食一邊痾都幾好:037: :037: :037:

屎屎還好呀!! 尿尿真係唔得死呀!!
作者: HazukiYada    時間: 2008-10-11 10:07:47 PM

原帖由 tiffany 於 2008-10-11 09:57 PM 發表
嘩~~魚魚你好大食架咩?
要加多一個放草草俾你先得
你就好啦,個籠籠咁舒適
下次你黎我度,我請你食菜菜啦

佢係好大食囉.. 呢排仲好似又食多左tim..
之前食兩個.. 而家一日可以食3個波波-_-;

魚魚: 姐姐姐姐~我最鍾意食菜心葉葉架~ 要大塊:039:
作者: chrisyan    時間: 2008-10-11 10:30:40 PM

我家ge兔們最鍾意o係草兜痾-_____________-
作者: TINA    時間: 2008-10-12 12:29:30 AM

魚魚,,,你真係大個左好多呀,,,
我成日都覺得魚魚是好細的,,,
但近日再看魚魚的相,,,
大左,,,個樣又醒左...

叻兔兔啊,,,,
作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-10-12 12:54:24 AM

魚魚你屋企好整齊企理喎XDDD
我芝麻屋企乜都無~~~哇卡卡!

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2