PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: muffin 口中有d乜? [打印本頁]

作者: Colleen    時間: 2008-10-18 03:46:12 PM     標題: muffin 口中有d乜?

大家睇下muffin 口中既係乜野?

冇錯! 係一條草!!!!! 呢個百年難得一見既情境當然要影底佢la,養左muffin 8 個月,終於見到佢食草la,開心到暈:031: :031: :031: :031: :031:

兩條草....

作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-10-18 03:48:38 PM

@@點解會係百年難得一見嫁-口-
我芝麻同薯薯日日都大口大口...一啖幾條草:077:
作者: vice0926    時間: 2008-10-18 03:55:56 PM

哈哈...恭喜晒呀~~
muffin乖乖~~食草最叻叻!
希望muffin以後食多d草草啦~
作者: Colleen    時間: 2008-10-18 04:25:50 PM

原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-10-18 03:48 PM 發表
@@點解會係百年難得一見嫁-口-
我芝麻同薯薯日日都大口大口...一啖幾條草:077:

muffin有段古ga,你search 番我好早之前d post 就知ga la......

佢唔係兔黎ga
作者: Colleen    時間: 2008-10-18 04:26:49 PM

原帖由 vice0926 於 2008-10-18 03:55 PM 發表
哈哈...恭喜晒呀~~
muffin乖乖~~食草最叻叻!
希望muffin以後食多d草草啦~

我開心到痴左:050:
作者: kkyan01    時間: 2008-10-18 05:05:15 PM

muffin食草啊,
實在真係太好啦, 唔知係咪比包包影響呢 ?
muffin似返兔兔啦, colleen 今次可以飲得杯落啦
作者: hh0    時間: 2008-10-18 06:18:58 PM

一見頭2張相仲以為你痴左插條草係muffin個口度影tim :026:  
再望下去.....嘩....muffin自己食草呀, 都鄧你開心....:061:
作者: Colleen    時間: 2008-10-18 06:43:00 PM

原帖由 hh0 於 2008-10-18 06:18 PM 發表
一見頭2張相仲以為你痴左插條草係muffin個口度影tim :026:  

hh0 :042: :077: :043: :066: :024: 無言.....
作者: cordero    時間: 2008-10-18 07:22:16 PM

恭喜COLLEEN^_^
MUFFIN以後要食多D草草啊:010:
作者: pinwheelfish    時間: 2008-10-18 08:38:34 PM

我第一次見muffin咋~~ hahaha:020:
作者: karen195    時間: 2008-10-18 10:59:08 PM

點解muffin唔食草之前....咁佢食咩野呀??點磨牙仔??
作者: Panda))    時間: 2008-10-19 12:39:37 AM

我都想知點解MUFFIN之前唔食草草~~
不過恭喜晒丫~~食多D草草快高長大~!! :039:
作者: seefun    時間: 2008-10-19 01:27:56 AM

恭喜恭喜!
固執muffin終於肯食草喇,唔易哦.
睇見muffin咁尊心望住d草黎食,真係好喇.
作者: nievedith    時間: 2008-10-19 02:19:59 AM

好叻女wor, muffin~
colleen, 你心機無白費到, muffin會愈來愈健康的了呢:033:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2