PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 黑蚊蚊&白雪雪的近況 [打印本頁]

作者: nievedith    時間: 2008-11-25 04:55:29 PM     標題: 黑蚊蚊&白雪雪的近況

黑蚊蚊同白雪雪去了新家後都無同大家報告過近況,所以開個POST同大家分享一下我姐的感受∼
(以下有黑白簡稱)

1. 白好為食, 成日搶住第一個食曬咁, 不過當黑要食野時, 白都會讓位比黑食.
2. 我姐晚上會開住個籠住佢地係廳走, 白會跳上梳化, 之後再跳上床, 然後踩我姐的臉頰 (攪事呢:059: ). 開頭黑不會這樣做, 但這2-3天都開始咁做了.
3. 2隻野係關灯後才攪事, 開灯時係會匿係籠度扮乖.
4. 白好奇心重點, 經常是第一個衝去新事物度, 黑係靜觀其變 (好像小丸同波波呢)

PS. 我家姐成日都笑住打比我和我說: 佢地好頑皮啊, 貨不對辨啊, 又話佢地好乖既!? :027:
我咪次次都答佢:但佢地又令你好開心, 晚晚都好充實WOR∼(佢現在日日都話要趕回家執CC) :073:
作者: ka@+    時間: 2008-11-25 05:48:27 PM

好好笑丫黑蚊蚊同白雪雪xD

"2. 我姐晚上會開住個籠住佢地係廳走, 白會跳上梳化, 之後再跳上床, 然後踩我姐的臉頰 (攪事呢 ). 開頭黑不會這樣做, 但這2-3天都開始咁做了.
3. 2隻野係關灯後才攪事, 開灯時係會匿係籠度扮乖."

有時又真係嬲佢地唔落=v="
特別係做啲好乖..好可憐嘅表情個陣xD:025:
作者: SheR_bb    時間: 2008-11-25 11:57:37 PM

原帖由 nievedith 於 2008-11-25 04:55 PM 發表

白會跳上梳化, 之後再跳上床, 然後踩我姐的臉頰

HAHAHA, 有兔兔按摩面面~
唔駛去做facial
作者: 波丸媽    時間: 2008-11-26 09:00:17 AM

哈哈哈~~點解會咁搞笑架~~~
如果用個圍欄圍住得唔得呀~~
我想問,你家姐feel唔feel到係邊隻行凶呀>v<~~(好衰tim我)
我估係白啦~~咁8掛~~
黑好易比白教壞架~~~:037:
以為關左燈冇人知,可能佢地d毛毛已經出賣自己啦~~~:073:
哈哈~~回家收成肥料~~真係好充實架(我次次去兔爸度都要執)

作者: ping.tat    時間: 2008-11-26 11:34:17 AM

黑白好頂癮
兔兔按摩,一定好舒服,.:073:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2