PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 好迫啊 [打印本頁]

作者: nievedith    時間: 2008-12-20 02:46:33 AM     標題: 好迫啊

波子同細佬佢地己經同居了一段日子, POST下佢地D同居相先! #^79^#

其實仲有好多位, 不過有時佢地2個係要迫埋一起瞓! #^8_002^#
[attach]4968[/attach]

兔媽: 細佬, 你瞓得好爽咁WOR~ #^49^#
細佬: 係吔! 不過係有啲野頂住我LAW!? #^66^#
[attach]4969[/attach]

波子: 梗係有野頂住你啦!! 你瞓係我上面呀! #^62^#
細佬: KE~ 係咩!? 我瞓過DD比個位你LAW~ #^64^#   
[attach]4970[/attach]

附件: IMG_0932 [800x600].JPG (2008-12-20 02:46:33 AM, 154.44 KB) / 下載次數 36
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTM1MjZ8YTllNzcxOTF8MTcxNTUyNDAwN3wwfDA%3D

附件: IMG_0934 [800x600].JPG (2008-12-20 02:46:33 AM, 170.23 KB) / 下載次數 37
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTM1Mjd8MGU0MTdkYWV8MTcxNTUyNDAwN3wwfDA%3D

附件: IMG_0936 [800x600].JPG (2008-12-20 02:46:33 AM, 173.38 KB) / 下載次數 36
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTM1Mjh8YmQ3NTIwNDB8MTcxNTUyNDAwN3wwfDA%3D
作者: heirabbit    時間: 2008-12-20 08:07:02 AM

佢地兩個真係好得意呀..鍾意迫來迫去:021:
作者: pinwheelfish    時間: 2008-12-20 09:14:21 AM

咁攪笑嘅~~我見到佢地咁都覺得好開心同安慰, 望都望佢地肯迫來迫去啦~~:038:
作者: Panda))    時間: 2008-12-20 09:41:24 AM

有安全感d~~haha#^11^#
作者: wesky    時間: 2008-12-20 10:10:15 AM

哈哈
好攪笑啊
細佬真係訓得好舒服啊  有兔墊住 #^9_003^#
作者: Vinkivan    時間: 2008-12-20 10:34:26 AM

人齊瞓嘅感覺真係好warm呀~~!!!!!
作者: cordero    時間: 2008-12-20 10:40:41 AM

好溫馨呀~~~呢個係咪Q兔籠@@???
作者: 波丸媽    時間: 2008-12-20 10:51:29 AM

haha~~ 小丸都試過壓住波波黎訓~~~
見到佢地咁sweet真係開心
不過波子咁細粒,怕唔怕壓親呀?
作者: lingyan    時間: 2008-12-20 11:26:22 AM

哈哈,細佬身型大過波子,第二張相已經見唔到波子啦 #^30^#
作者: 光之天使))    時間: 2008-12-20 12:04:44 PM

好溫馨呀~~~
佢地感情好好wor~訓得咁close~
作者: SHARON    時間: 2008-12-20 11:44:58 PM

嘩^^好開心呀..見到佢地咁訓好SWEET:023:
作者: ping.tat    時間: 2008-12-21 12:40:00 AM

好溫馨呀~~#^65^#

唉~~如果我家三寶貝都可以咁就好囉#^68^#
作者: nievedith    時間: 2008-12-21 05:13:07 AM

原帖由 cordero 於 20-12-2008 10:40 發表
好溫馨呀~~~呢個係咪Q兔籠@@???

BINGO! Q兔加高個D籠反左貨, 終於可以同佢地做一間合法的屋了!
而家用的那個是潛建的, 所以SIZE不對稱呢!
作者: nievedith    時間: 2008-12-21 05:14:42 AM

原帖由 lingyan 於 20-12-2008 11:26 發表
哈哈,細佬身型大過波子,第二張相已經見唔到波子啦 #^30^#

係吔, 我開頭比兔爸睇呢張相時, 佢都無為意波子係度呢, 係睇到之後張相先知佢係度! #^11^#
作者: nievedith    時間: 2008-12-21 05:16:13 AM

原帖由 丫芷^0^ 於 20-12-2008 10:51 發表
haha~~ 小丸都試過壓住波波黎訓~~~
見到佢地咁sweet真係開心
不過波子咁細粒,怕唔怕壓親呀?

咁又唔會, 正正是因為波子細粒, 所以個位係FIT佢瞓的! #^13^#
不過因為角度問題, 所以以為波子比細佬壓住左
作者: nievedith    時間: 2008-12-21 05:17:04 AM

原帖由 ping.tat 於 21-12-2008 00:40 發表
好溫馨呀~~#^65^#

唉~~如果我家三寶貝都可以咁就好囉#^68^#

努力啦!
我都BOND足大半年先有咁既成果!

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2