PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 兔兔聽見狗吠聲的反應 [打印本頁]

作者: wesky    時間: 2009-6-3 02:12:54 AM     標題: 兔兔聽見狗吠聲的反應

小丸: 食緊野時, 無反應, 平時即刻走上頂樓匿埋
波波: 挺腰收腹, 棟直兩隻耳仔, 然後改變耳仔方向, 最後 dum 地, 再走幾步再 dum :012:
作者: yongyin    時間: 2009-6-3 02:44:54 AM

tami一係匿入籠...
一係匿係櫈底...
有時都會匿入locker底^^!!!
作者: cordero    時間: 2009-6-3 08:47:41 AM

一D反應都無=.=
作者: kkyan01    時間: 2009-6-3 09:49:35 AM

原帖由 cordero 於 2009-6-3 08:47 AM 發表
一D反應都無=.=

珍珍 : 我有咩未見過, 狗狗我未驚過啊 ~~
哈哈 ~~~~~
作者: smallsuishan    時間: 2009-6-3 10:14:25 AM

Hill仔話 狗係咩黎...都未見識過 :067:
作者: cordero    時間: 2009-6-3 10:17:15 AM

原帖由 kkyan01 於 2009-6-3 09:49 AM 發表

珍珍 : 我有咩未見過, 狗狗我未驚過啊 ~~
哈哈 ~~~~~

上次有隻洛威拿埋黎撩佢玩,珍婆婆唔so狗呀,幾串
作者: 波丸媽    時間: 2009-6-3 10:55:34 AM

原帖由 cordero 於 2009-6-3 10:17 AM 發表

上次有隻洛威拿埋黎撩佢玩,珍婆婆唔so狗呀,幾串

兔就要有返做兔既架子~~~珍珍醒!!!
作者: 波丸媽    時間: 2009-6-3 10:56:32 AM

原帖由 wesky 於 2009-6-3 02:12 AM 發表
小丸: 食緊野時, 無反應, 平時即刻走上頂樓匿埋
波波: 挺腰收腹, 棟直兩隻耳仔, 然後改變耳仔方向, 最後 dum 地, 再走幾步再 dum :012:

小丸食緊野時...真係乜都唔駛理架BOR= =
波波依家演變成DUM地啦.......
作者: elyse))    時間: 2009-6-3 11:15:26 AM

珍珍:老娘食草多過你食肉,你行開d啦~乳臭未干既小子......
hahaha:073:

佢地都係狗吠聲唔驚,反而驚ar ba 唱歌
作者: 兔仔怡v3v    時間: 2009-6-3 12:50:20 PM

#^50^# 屋企附近都冇人養狗...
係最近帶mimi去見DR YEN...
有隻狗無啦啦吠...之後佢成隻兔係到震
作者: 荷包旦    時間: 2009-6-3 03:40:14 PM

:053:  包包係追住人地聞呀
作者: kiki520u    時間: 2009-6-3 04:27:11 PM

阿布都係冇反應.. 因為我住果度好多大狗狗.. 好可愛.. 不過超曳
有1次隔離屋個工人出門口倒垃圾.. 果3隻大狗狗關左佢個大門口..
個工人冇門口入.. -_-" 慘
作者: tracy))    時間: 2009-6-3 06:02:21 PM

原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-6-3 12:50 PM 發表

我上次帶棉花糖出去睇醫生都有隻狗無端端响度吠呀,我都俾佢嚇親,諗住棉花糖應該會驚啦,點知佢仲八八掛掛諗住企高睇下咩事.....:059: 個衰女都唔識驚既....:073:
作者: 笨﹏s!u〞彌    時間: 2009-6-3 06:04:18 PM

綿綿會一直 dum 地.....
直到狗不吠:037:
作者: aoi2003    時間: 2009-6-4 11:32:43 PM

原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-6-3 12:50 PM 發表

係咪星期一晚呀??我坐係果隻狗隔離:056:

我家有養狗和3隻兔.
兔B同狗狗 FRIEND過打BAND=.=
兔仔 怕狗狗 (鬼叫佢欺善怕惡)
兔女 無視狗既存在 直接係狗狗面前行過-.-
總括黎講 3隻都唔怕狗吠

作者: mim0510    時間: 2009-6-11 04:09:38 PM

當然係即走喇~~~~~
作者: BarbaraFok    時間: 2009-6-11 05:26:38 PM

畢仔經過7個月既地獄試訓練
已經唔當狗吠係一件事
事關我住村屋, 由朝到晚都有狗吠
只係開頭有重形車經過畢仔會縮一縮
不過依家乜都唔理, 大覺訓 lu#^59^#
作者: Miyako))    時間: 2009-6-15 01:33:21 AM

蕃薯既反應係冇反應=0=
作者: candyfloss    時間: 2009-6-19 04:04:12 PM

我阿棉都係無反應, :048: 繼續玩...
作者: candyfloss    時間: 2009-6-19 04:05:08 PM

因為阿棉同我隻狗好friend..
作者: Jessie))    時間: 2009-6-19 04:20:28 PM

我隻兔兔會驚到流哂鼻水=-=同DUM地
因為之前朋友去旅行都幫佢照顧左3日狗狗, 才發現兔兔驚到發癲
作者: 小米    時間: 2009-6-19 04:37:21 PM

阿豆bb時見過一隻貴婦, 不過隻狗係唔會吠既~
上次帶佢去dr.yen做絕育, 有隻大白狗係度喪吠..
都唔覺豆豆有咩唔妥~
最後dr.yen走出來叫拖住白狗既bun bun帶隻白狗出去行一陣.
唔好嚇親其他小動物, 幾細心#^80^#
作者: 小糖^^    時間: 2009-6-22 11:19:44 AM

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2