PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 太空戰士MAX (=.=) [打印本頁]

作者: firen_freeze))    時間: 2009-8-11 07:04:17 PM     標題: 太空戰士MAX (=.=)

剛剛接受任務蟐蛾N號登月任務O既MAX,出發前對鏡頭表現一副威武不屈神情,接受廣大市民的祝福

唔記得關籠門就走左去玩...

回頭發現MAX 唔見左,以為又走左去人地屋企玩,點知O係廚房發現佢....
MAXO係領土之內又搵到個新O既山洞/別墅?!#^33^#

你地D兔兔會唔會試過坐左O係D好搞笑O既地方架?

附件: DSC01978.JPG (2009-8-11 07:04:17 PM, 131.75 KB) / 下載次數 27
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTY2MTN8MGI2M2FkNGZ8MTcxNjE2OTU4NnwwfDA%3D
作者: Amberbee    時間: 2009-8-11 07:44:01 PM

:073:   他可能在學倉鼠在輪子跑步:043:

他的樣子很傻...

笑死我啦!!!!
作者: wesky    時間: 2009-8-11 08:23:05 PM

扮太空人
洗衣機好高速架,  一定會跑到影都唔見 XD
作者: hamster1013    時間: 2009-8-11 08:38:45 PM

max 咁都俾你揾到哩個地方,
真搞笑~
作者: 兔仔怡v3v    時間: 2009-8-11 08:53:20 PM

max佢同我講話佢想減肥先會跑左入去...
呢部跑步機真係好~
作者: firen_freeze))    時間: 2009-8-11 08:54:41 PM

原帖由 Amberbee 於 2009-8-11 07:44 PM 發表
:073:   他可能在學倉鼠在輪子跑步:043:

他的樣子很傻...

笑死我啦!!!!

我有轉入面個膽教佢跑架,但係佢好似冇諗住入左去要郁咁樣...

攪多幾攪,佢以為我趕佢走,仲出埋黎TIM....

首個兔仔登月任務因為太空人(太空兔)O既放棄而以失敗告終,嫦娥N號將改裝成太空兔MAX的行宮#^23^#
作者: FATO_W    時間: 2009-8-11 10:47:14 PM

哈哈 max係咪想要返個gym room?
依個應該幾好用wor #^51^#
作者: eggegg    時間: 2009-8-12 12:32:21 AM

我睇完張相...第一樣野出現係我0既腦入面就係.........

佢有冇係入面VIVI呢 #^64^# #^64^#
作者: smallsuishan    時間: 2009-8-12 12:35:19 AM

咁醒既~~
跳入去... 扮倉鼠跑步 哈哈:037:
作者: elyse))    時間: 2009-8-12 12:35:24 AM

haha...雖然幾危險..
但係好好笑...你地之後洗個缸衫有無d珍珠奶茶漬起度
作者: kittyz    時間: 2009-8-12 10:53:32 AM

哈∼兔兔呢係呢d地方∼好搞笑∼
因為我個洗衣機個口係上面,所以蘿蔔走吾到入去∼#^64^#
作者: 尤尤    時間: 2009-8-12 11:19:36 AM

max話我要扮太空人....
好搞笑!!~#^39^#
作者: firen_freeze))    時間: 2009-8-12 11:32:07 AM

佢唔會以為洗衣機係個大尿兜下話..........佢敢O係入面痾我就放佢入去當佢係衫咁洗:053:
不過MAX好乖的,未試過係籠外面大小便#^49^#
作者: sheepman    時間: 2009-8-13 12:26:04 AM

佢係咪以為自己可以好似洗衣機d衫咁洗完會白d?XDD
作者: smallsuishan    時間: 2009-8-13 12:33:25 AM

Max已經好白
再白... 真係嚇死
作者: TrianPO    時間: 2009-8-13 02:01:28 AM

哈哈....佢登月登成點 xd ^^!
有冇帶埋d太空月餅返尼呀 ,kaaa

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2