PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 兔兔又黎拜會大家啦 [打印本頁]

作者: 勞仔    時間: 2009-8-22 02:09:40 PM     標題: 兔兔又黎拜會大家啦

各位好耐無見啦~
呢間係我兔兔間屋丫~覺得如何~比d意見丫:060:

[attach]8254[/attach]
好鐘意將個水樽放係頸上,係唔係想洗頭呢?:024:
[attach]8255[/attach]
我座得乖唔乖呢:031: [attach]8256[/attach]

p.s因為用手機影嫁~好多相都唔清~所以沒post上黎:054:

附件: DSC00631.JPG (2009-8-22 02:09:40 PM, 168.45 KB) / 下載次數 8
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTY4MTJ8Yzk4NDQ4MzB8MTcxNjE3MTkxN3wwfDA%3D

附件: DSC00632.JPG (2009-8-22 02:09:40 PM, 163.81 KB) / 下載次數 8
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTY4MTN8OTI1ZGYzYjJ8MTcxNjE3MTkxN3wwfDA%3D

附件: DSC00636.JPG (2009-8-22 02:09:40 PM, 157.7 KB) / 下載次數 8
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTY4MTR8OTBkN2E4ODZ8MTcxNjE3MTkxN3wwfDA%3D
作者: 為食仔    時間: 2009-8-22 02:45:50 PM

點解會有d煲係佢間屋既=.="? 係咪諗住等兔兔肥肥白白煮左佢XD?
佢有一間自己既房真好,我遲D都想留間房比我矇仔自己住
作者: ronniecheung    時間: 2009-8-22 02:53:04 PM

兔兔係咪喺廚房度住?
作者: wesky    時間: 2009-8-22 02:59:15 PM

有間房都幾好啊,  夠空間
如果再汁整齊d 就更加好啦, 有樽洗衣液係入面?? 好危險喎
作者: 光之天使))    時間: 2009-8-22 03:05:46 PM

不如試下買個草球la~
可以裝多d草wor~
你依家得個碗仔
作者: vice0926    時間: 2009-8-22 03:19:13 PM

咁咪好熱咯??#^66^#
作者: 勞仔    時間: 2009-8-22 03:57:04 PM

原帖由 為食仔 於 2009-8-22 14:45 發表
點解會有d煲係佢間屋既=.="? 係咪諗住等兔兔肥肥白白煮左佢XD?
佢有一間自己既房真好,我遲D都想留間房比我矇仔自己住

煮左佢?呢個係唔錯嘅提議~:053: 等佢肥d可以打邊爐:031: <---講笑,唔好認真~
其實...我從來唔係屋企煮野..d煲係因為方便,所以放係度~
作者: 勞仔    時間: 2009-8-22 03:59:39 PM

原帖由 ronniecheung 於 2009-8-22 14:53 發表
兔兔係咪喺廚房度住?

果間係廚房呀~不過我唔會係入面煮食(因為怕佢熱),煮野食,我用電磁爐炸,仲要係廳煮:008:
而家果度只係一個放雜物同埋比兔兔用嘅空間:026:
作者: RUBBIT    時間: 2009-8-22 04:01:21 PM

作者: 勞仔    時間: 2009-8-22 04:01:24 PM

原帖由 wesky 於 2009-8-22 14:59 發表
有間房都幾好啊,  夠空間
如果再汁整齊d 就更加好啦, 有樽洗衣液係入面?? 好危險喎

嗯,已搬遷(放左去廁所嚕):031:
作者: 勞仔    時間: 2009-8-22 04:03:24 PM

原帖由 光之天使 於 2009-8-22 15:05 發表
不如試下買個草球la~
可以裝多d草wor~
你依家得個碗仔

草架同草球我都用過~佢都唔鍾意,而家d草係放係碗仔,不過佢一定會搬哂d草落地先開始食:029:
作者: 勞仔    時間: 2009-8-22 04:08:29 PM

原帖由 RUBBIT 於 2009-8-22 16:01 發表
佢唔會咬你D雜物嗎?

養左接近半年都未試過亂咬雜物~
但佢最鍾意係整反個廁所..倒哂d貓沙出黎等我掃..又或者玩到成地都係草:030:

p.s:我想問問各位,點樣可以一次過引用多人回覆?:026:
作者: hh0    時間: 2009-8-22 04:29:28 PM

有私家房真係好!
0甘你廚房門係咪加度欄
作者: crystal_xd))    時間: 2009-8-22 04:32:53 PM

原帖由 勞仔 於 2009-8-22 04:03 PM 發表

草架同草球我都用過~佢都唔鍾意,而家d草係放係碗仔,不過佢一定會搬哂d草落地先開始食:029:

我隻衰女都係咁:026: ,等我掃餐死
作者: 勞仔    時間: 2009-8-22 04:48:15 PM

原帖由 hh0 於 2009-8-22 16:29 發表
有私家房真係好!
0甘你廚房門係咪加度欄

搵左個兔友賣圍欄比我丫(好感激同多謝佢丫)~而家兔兔一間房,狗囡就係廳度做廳長:031:
作者: yy0322    時間: 2009-8-22 08:28:00 PM

好正~!
兔兔自己一間...
夠晒大

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2