PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 家中有兔 [打印本頁]

作者: jimlam    時間: 2009-9-2 12:13:12 PM     標題: 家中有兔

收拾心情,映下家中成員!
[attach]8433[/attach]
[attach]8434[/attach]
[attach]8435[/attach]
[attach]8436[/attach]

附件: [棉棉同豆丁] IMG_0411.JPG (2009-9-2 12:13:12 PM, 113.18 KB) / 下載次數 24
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTY5OTF8YzI3ZjYwNzh8MTcxNjk4OTIzNHwwfDA%3D

附件: [豆丁個樣好似D古代貪官] IMG_0401.JPG (2009-9-2 12:13:12 PM, 134.94 KB) / 下載次數 36
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTY5OTJ8ZGQ5ZWM4OWJ8MTcxNjk4OTIzNHwwfDA%3D

附件: IMG_0368.JPG (2009-9-2 12:13:12 PM, 144.49 KB) / 下載次數 25
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTY5OTN8MDJkYmY2MmJ8MTcxNjk4OTIzNHwwfDA%3D

附件: [棉棉城堡] IMG_0293.JPG (2009-9-2 12:13:12 PM, 130.56 KB) / 下載次數 19
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTY5OTR8ZWZhYTM3MTR8MTcxNjk4OTIzNHwwfDA%3D
作者: rock_his    時間: 2009-9-2 12:15:20 PM

:046: 好得意呀!!兔兔!!:046:
作者: Miyako))    時間: 2009-9-2 12:15:23 PM

長耳好可愛呀:010:
作者: momopig    時間: 2009-9-2 12:21:28 PM

我想問黑白色0個隻係咪0係旺角買0架?

佢好似我毛毛呀!
作者: BB囡    時間: 2009-9-2 01:33:31 PM

見你有心情post相,真係為你高興
你係咪buy多左隻兔兔呀
佢地2隻宦好可愛呀~~一齊影相既
其實佢地fd唔fd嫁
作者: 老虎b    時間: 2009-9-2 02:20:12 PM

兩隻兔都好可愛喔~
隻小bunny見唔到對眼既,個樣好傻呀#^30^#
作者: jimlam    時間: 2009-9-2 02:34:05 PM     標題: 回復 5# 的帖子

佢地一D都唔FRIEND......

棉棉成日都兇豆丁,所以而家會俾佢地係唔熟的地方見面,佢地又如陌路人一樣

分開養先,等佢地FRIEND 左先一齊住,重有棉棉要做公公手術

豆丁係係旺角紅蘿蔔買,見佢肥嘟嘟,又唔怕人,自己同豆媽又好想養多隻,咪接佢返來
作者: uumeme    時間: 2009-9-2 02:40:44 PM

棉棉時常閒豆丁patpat, 反轉佢又無生理反應喎, 都唔知佢想點.
作者: eggegg    時間: 2009-9-2 04:57:01 PM

你個兔城堡係咪係兔協有得賣0個d黎架 ?

兔兔唔咬呀? :p 我一路都怕會一分鐘後竟變危樓, 一路都唔敢買 #^51^# #^51^#
作者: eggegg    時間: 2009-9-2 04:57:48 PM

原帖由 uumeme 於 2009-9-2 02:40 PM 發表
棉棉時常閒豆丁patpat, 反轉佢又無生理反應喎, 都唔知佢想點.

我諗聞pat pat 係想認佢d味, 好似d 狗狗咁呱 #^64^# #^64^#
作者: kittyz    時間: 2009-9-2 05:05:04 PM

兔兔好可愛呀~#^65^#
作者: sheepman    時間: 2009-9-2 07:25:57 PM

訓係廁所度...好得意呀:073:
個兔城堡唔知有冇窗呀傢私個d ge呢XDD
作者: 尤尤    時間: 2009-9-2 07:33:27 PM

兩隻兔兔都好可愛.....
#^72^#
作者: 兔仔怡v3v    時間: 2009-9-2 08:13:44 PM

好可愛呀...第2張相超搞笑...
作者: FATO_W    時間: 2009-9-2 08:59:49 PM

攤長長個張好可愛牙!
希望佢地可以快d做朋友啦
作者: amen0616    時間: 2009-9-3 02:16:48 AM

咩你隻兔仔唔會咬箱既咩....
我唔知點解我果隻咩都咬..仲要吞落肚..所以成日都要睇實..
作者: momopig    時間: 2009-9-3 01:06:15 PM

原帖由 jimlam 於 2009-9-2 02:34 PM 發表
佢地一D都唔FRIEND......

棉棉成日都兇豆丁,所以而家會俾佢地係唔熟的地方見面,佢地又如陌路人一樣

分開養先,等佢地FRIEND 左先一齊住,重有棉棉要做公公手術

豆丁係係旺角紅蘿蔔買,見佢肥嘟嘟,又唔 ...

豆丁同毛毛可能係兄弟姊妹呢~

佢地好似呀,特別係鼻鼻兩邊d黑色毛毛!
作者: jimlam    時間: 2009-9-3 02:59:48 PM     標題: 回復 17# 的帖子

HAHA!!
你POST 下佢D相:040:
作者: debbie1222    時間: 2009-9-3 03:05:44 PM

好Q:023:  好得意:039:  好趣緻:012:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2