PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 蘿蔔變左男仔 [打印本頁]

作者: kittyz    時間: 2009-9-10 05:32:56 PM     標題: 蘿蔔變左男仔

話說我琴日幫蘿蔔梳毛既時侯,發現佢下面(即係生殖器官果度)好似 "種"一大舊野出黎,當時真係好擔心,因為佢之前吾係咁架!所以第二日(即今日)就帶左佢去睇獸醫,個獸醫話果度係睪丸,"下!咩睪丸呀?女仔都有?" 原來蘿蔔係男仔黎架!開頭都吾係幾信#^54^#
作者: Panda))    時間: 2009-9-10 05:35:07 PM

又一身世大發現~~美女變左美男~haha
作者: kittyz    時間: 2009-9-10 05:57:58 PM

原帖由 Panda 於 2009-9-10 05:35 PM 發表
又一身世大發現~~美女變左美男~haha

哈哈,係呀!
蘿蔔:我是美男子喔#^64^#
作者: elvisli    時間: 2009-9-10 06:01:12 PM

雖然我一早知MOCHA係男仔..但係當佢發育(大約5-6個月大時)

都無啦啦見到佢下面腫左2舊野..以為做咩無啦啦生水泡!!!!!!!

之前又係即日去搵醫生..醫生話係蛋蛋..先放心得落

果次睇醫生冇收錢...醫生仲話:咁仲正常,健康...唔收你錢啦
作者: kittyz    時間: 2009-9-10 06:16:55 PM

原帖由 elvisli 於 2009-9-10 06:01 PM 發表
雖然我一早知MOCHA係男仔..但係當佢發育(大約5-6個月大時)

都無啦啦見到佢下面腫左2舊野..以為做咩無啦啦生水泡!!!!!!!

之前又係即日去搵醫生..醫生話係蛋蛋..先放心得落

果次睇醫生冇收錢...醫生仲話:咁仲 ...

我都好似你咁呀,無啦啦好似左咁,真係嚇死我呀,不過我去果度順便做埋body check呀,佢話好健康呀#^9_003^#
作者: wesky    時間: 2009-9-10 06:42:47 PM

哈哈   由靚女變成靚仔
作者: small_tra    時間: 2009-9-10 09:53:04 PM

佢個樣似女仔多d~!

哈.....好才個名男仔都用得姐..............
作者: 千千    時間: 2009-9-11 01:38:55 PM

=3="
估唔到  係 仔仔 黎"
作者: kwaikwai    時間: 2009-9-11 02:02:09 PM

hahaa~~~真係兔不可以貌相~ :037:
作者: uumeme    時間: 2009-9-11 02:11:46 PM

我的棉棉也是由小公主變為小皇子, 不過而家downgrade為小太監
作者: kittyz    時間: 2009-9-11 04:54:12 PM

原帖由 small_tra 於 2009-9-10 09:53 PM 發表
佢個樣似女仔多d~!

哈.....好才個名男仔都用得姐..............

係呀,可以叫蘿蔔仔#^65^#
作者: kittyz    時間: 2009-9-11 04:54:47 PM

原帖由 千千 於 2009-9-11 01:38 PM 發表
=3="
估唔到  係 仔仔 黎"

我之前都估吾到..因為佢個樣好似女仔,呵#^64^#
作者: kittyz    時間: 2009-9-11 04:55:08 PM

原帖由 uumeme 於 2009-9-11 02:11 PM 發表
我的棉棉也是由小公主變為小皇子, 不過而家downgrade為小太監

遲d蘿蔔都會變小太監#^60^#
作者: 笨﹏s!u〞彌    時間: 2009-9-11 09:28:26 PM

綿綿都係呀....我本來已為佢係女仔
咁知到左佢6個月時....
發生佢對住隻公仔unun
之係我反轉綿綿....
就發現左兩個睪丸了.....
不過現在都已經係太監了:037:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2