PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 黑孖新相 [打印本頁]

作者: hh0    時間: 2010-1-19 11:58:50 PM     標題: 黑孖新相

好少貼相, 今日用手機影左D相, 玩下效果

呢2隻就係黑孖, ah lee 同 ah ling (又叫 lingling)
一個頭一個pat, 好難影到清楚既真面目, 太太太黑啦
[attach]10148[/attach]

佢地唔係兄弟姐妹, 但非常sweet
[attach]10149[/attach]

仲成日一齊訓, 痴到實
[attach]10150[/attach]

呢個就係佢地既家, 同栗子一齊住, 迫少少啦
[attach]10151[/attach]

附件: A101.jpg (2010-1-19 11:58:50 PM, 29.01 KB) / 下載次數 37
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTg3MDZ8YTNjMWU2YTl8MTcxNjIwOTM4OXwwfDA%3D

附件: A102.jpg (2010-1-19 11:58:50 PM, 29.19 KB) / 下載次數 35
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTg3MDd8ZTUxYjdhMjd8MTcxNjIwOTM4OXwwfDA%3D

附件: A103.jpg (2010-1-19 11:58:50 PM, 18.15 KB) / 下載次數 35
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTg3MDh8YzVhYzQ1YTl8MTcxNjIwOTM4OXwwfDA%3D

附件: A104.jpg (2010-1-19 11:58:50 PM, 35.1 KB) / 下載次數 38
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTg3MDl8NDU2NzA5N2N8MTcxNjIwOTM4OXwwfDA%3D
作者: 千千    時間: 2010-1-20 01:01:15 AM

好 可愛 牙"
養 甘 多 兔兔 辛苦 晒 牙 ~#^80^#
作者: wesky    時間: 2010-1-20 01:12:29 AM

夜麻麻真係唔知邊隻打邊隻, 兩隻都消失左 XD
作者: Vinkivan    時間: 2010-1-20 02:44:30 AM

佢哋嘅HOME簡單得嚟好舒適呀~!!
作者: chocolate301    時間: 2010-1-20 11:09:31 AM

佢地個屋企都唔錯丫=]
不過佢地真係好黑..好得意!!
作者: otola    時間: 2010-1-20 11:23:51 AM

我想問呢 .... 個厠所放在係邊度 ?
仲有個草架 係邊度買 ?

我 janjan 吾識去 toliet , 點可以迫佢 邊食草 邊 v v  ? 應該放草架係乜位置好 ?
我吾識教仔 ...:024:

david 好叻仔, 最初黎我家 都吾識 用 toliet, 之后吾知點解自己識去 (吾係我教) ?!

作者: katy))    時間: 2010-1-20 11:35:42 AM

好得意呀,對手好似著住手襪咁~~~ >333<
作者: 小糖^^    時間: 2010-1-20 11:37:56 AM

作者: ka@+    時間: 2010-1-20 02:10:54 PM

好靚呀黑色=]
其實唔止黑色..
只要一山燈/黑晒..
我都唔知波波哩左去邊=.="
作者: hh0    時間: 2010-1-20 03:43:33 PM     標題: 回復 6# 的帖子

厠所放係最右邊,透明果個膠箱
次次清潔籠既時侯, 3隻就會走晒去厠所度
抹完就跳番出來,相入面lee 同栗子都仲係厠所, 有無見到呢~

個草架係DIY, 買個膠兜加塊網, 由上面入草

一般草架應該放近厠所位置,方便邊食草邊all cc
不過呢幾隻又幾叻, 8-9成cc 都係厠所all
因此個草架就掛係中間, 容易大家一齊食

david 都好叻仔, 但情緒化d,
你要用多我二三倍時間去照顧佢地2個!
作者: 小米    時間: 2010-1-20 08:20:32 PM

間屋咁設計好似有好多位咁..
最叻係佢地三個都識得走去廁所解決
你抺籠時, 佢地三個都迫去廁所等咪好迫 lor?!
作者: FATO_W    時間: 2010-1-20 08:45:08 PM

好搞笑牙
黑色真係唔識分牙!#^64^#
作者: hh0    時間: 2010-1-21 12:02:45 AM

原帖由 小米 於 2010-1-20 08:20 PM 發表
間屋咁設計好似有好多位咁..
最叻係佢地三個都識得走去廁所解決
你抺籠時, 三個迫係廁所真係好似迫 lor?!

以前用過三層籠向高發展
始終跳上跳落唔太好, 又怕會整親腳
但一直尋找唔到合適既大籠
又試過淨用圍欄, d草又好易踼晒出欄外
最後改左成依家個設計
簡單, 易清潔, 又可圍多個小花園走動

3隻迫係廁所真係好似泊車甘排排企, 幾搞笑架
作者: 小米    時間: 2010-1-21 12:55:52 AM

你點比佢地知你要抺籠?
有機會影低佢地既泊車相吖...
好想睇^^
作者: hh0    時間: 2010-1-21 01:23:58 AM

其實上面尾果張原本係泊車相
拎起手機想影lingling已經走跳番入籠
得番二隻泊係度

作者: 小米    時間: 2010-1-21 01:52:20 AM

O~~~lingling衝燈!!
抄佢牌!!
作者: uumeme    時間: 2010-1-21 03:22:17 PM

你個厠所如何diy的呢? 主要是個鐵絲網在那裡找的? 我想做個大厠所給兩兔
作者: hh0    時間: 2010-1-21 10:53:21 PM     標題: 回復 17# 的帖子

廁所只係一個透明膠箱, 矮身D, 方便出入
加半塊舊ab籠唔用既網底,
或者配塊朱仔板都可以
整0甘大個, 幾隻用都唔使爭

作者: 喵女))    時間: 2010-1-22 01:05:56 AM

養咁多隻-3-你記得邊個打邊個??
作者: 喵女))    時間: 2010-1-22 01:18:34 AM

原帖由 hh0 於 2010-1-21 10:53 PM 發表
廁所只係一個透明膠箱, 矮身D, 方便出入
加半塊舊ab籠唔用既網底,
或者配塊朱仔板都可以
整0甘大個, 幾隻用都唔使爭

你個句"幾隻用都唔使爭"好好笑#^64^#
好似搞緊GAG咁>V<
作者: hh0    時間: 2010-1-22 09:46:18 AM

原帖由 喵女 於 2010-1-22 01:05 AM 發表
養咁多隻-3-你記得邊個打邊個??

自己仔女,多多都記得!
作者: sheepman    時間: 2010-1-23 06:51:08 PM

黑孖好難分邊隻打邊隻#^50^#
佢地連size都一樣ge XD

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2