PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 米米,啤啤可以一齊玩喇^o^ [打印本頁]

作者: raywong521    時間: 2010-11-11 04:23:52 PM     標題: 米米,啤啤可以一齊玩喇^o^

米米,啤啤經過一段時間既認識後,終於可以一齊玩喇:038: ~身為兔媽既我都好開心呢,唔打交巳經係一個好既開始,見到佢地可以一齊玩,就更加開心,我覺得任何玩具都比唔上一個可以一齊玩,一齊做運動,一齊搗蛋,一齊食草草既同伴

巳前都係養兩隻兔兔,我知道兔兔夾好後,佢地會同喜同悲,一同對抗外敵(兔爸),仲會成日痴埋一舊.....

同居生活就要再下一步先諗了~要再觀察下呢兩個小朋友會唔會久唔久鬧下交,又要諗下咩籠~

一齊食草草:012:
[attach]13053[/attach]

一齊搗蛋,摷亂晒d草:056:
[attach]13054[/attach]

一齊去八掛:060:
[attach]13055[/attach]

一齊發呆:018:
[attach]13056[/attach]

啤啤好嗲米米喔~~米米去邊,啤啤就跟去邊#^65^#
[attach]13057[/attach]

附件: DSCF3488q.jpg (2010-11-11 04:23:52 PM, 212.68 KB) / 下載次數 60
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjE2MTF8MGRmMzBjZWN8MTcxNTY3NzUxNnwwfDA%3D

附件: DSCF3515q.jpg (2010-11-11 04:23:52 PM, 228.45 KB) / 下載次數 68
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjE2MTJ8YzkwZTYzMjN8MTcxNTY3NzUxNnwwfDA%3D

附件: DSCF3446q.jpg (2010-11-11 04:23:52 PM, 217.22 KB) / 下載次數 61
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjE2MTN8NTFmMzQyOTZ8MTcxNTY3NzUxNnwwfDA%3D

附件: DSCF3516q.jpg (2010-11-11 04:23:52 PM, 243.13 KB) / 下載次數 64
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjE2MTR8MDdiNTE2MjB8MTcxNTY3NzUxNnwwfDA%3D

附件: DSCF3512q.jpg (2010-11-11 04:23:52 PM, 222.75 KB) / 下載次數 61
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjE2MTV8NGYxM2EyNjd8MTcxNTY3NzUxNnwwfDA%3D
作者: ernie168    時間: 2010-11-11 04:49:08 PM

真係好啦~ :002:
作者: berki    時間: 2010-11-11 05:27:30 PM

真係好啦^^
小心佢地爭草食呀 :037:
作者: raywong521    時間: 2010-11-11 05:54:17 PM

原帖由 ernie168 於 2010-11-11 04:49 PM 發表
真係好啦~ :002:

係啊~好開心呢~~
作者: sheena    時間: 2010-11-11 05:54:43 PM

恭喜恭喜! 我都感受到你既開心呀!

其實我都想養多隻小朋友陪我隻仔, 只係怕bond唔到..
作者: raywong521    時間: 2010-11-11 05:56:25 PM

原帖由 berki 於 2010-11-11 05:27 PM 發表
真係好啦^^
小心佢地爭草食呀 :037:

我都想佢地爭下草食啊~我想幫佢地轉草食momi,本身食開o記,而家兩個一齊罷食momi呢#^62^#
作者: Darling:o)    時間: 2010-11-11 05:58:20 PM

一同對抗外敵(兔爸),
HAHA-_-笑左..
作者: raywong521    時間: 2010-11-11 06:07:32 PM

原帖由 sheena 於 2010-11-11 05:54 PM 發表
恭喜恭喜! 我都感受到你既開心呀!

其實我都想養多隻小朋友陪我隻仔, 只係怕bond唔到..

係啊~介紹兩個兔兔認識時,我都好緊張....會驚bond唔到,bond唔到就要分開住,乜都要分開.....
我係兔協領養佢地兩個果陣,兔協職員都有提醒我,要有定心理準備bond唔到:050:
好采bond到,謝天謝地:061:
作者: 慧威喂    時間: 2010-11-11 07:27:54 PM

哈, 你都花左好多心機,
我都想養多隻, 不過家人不準:063:
作者: heiidiii))    時間: 2010-11-11 07:31:54 PM

佢2個咁快就咁 fd 真係恭喜晒 !! #^43^#
作者: long~spirit    時間: 2010-11-12 01:15:38 AM

HAHA,好開心見到佢地夾到,有時作為主人觀察兩個動物一齊做既動作時都覺得好搞笑︿︿ANYWAY,恭喜你
作者: 湯丸    時間: 2010-11-12 04:57:17 AM

Congrats!!
作者: twpig    時間: 2010-11-12 08:53:16 AM

恭喜晒呀~:002:
作者: raywong521    時間: 2010-11-12 10:50:41 PM

原帖由 Darling) 於 2010-11-11 05:58 PM 發表
一同對抗外敵(兔爸),
HAHA-_-笑左..

haha~唔知點解...兔地係比較怕兔爸:040:
作者: rbtdoria    時間: 2010-11-12 10:53:56 PM

好friend呀佢地...~~!!!
congrats!! >w<
作者: raywong521    時間: 2010-11-12 10:58:56 PM

原帖由 heiidiii 於 2010-11-11 07:31 PM 發表
佢2個咁快就咁 fd 真係恭喜晒 !! #^43^#

佢地都好鐘意對方,米米好似個大男人(兔)啤啤就好似小鳥依人(兔)咁....我睇見都覺得有d肉麻.......:073:
作者: raywong521    時間: 2010-11-12 11:03:27 PM

原帖由 long~spirit 於 2010-11-12 01:15 AM 發表
HAHA,好開心見到佢地夾到,有時作為主人觀察兩個動物一齊做既動作時都覺得好搞笑︿︿ANYWAY,恭喜你

真係好攪笑架~~由其睇住佢地兩個一齊諗計搗蛋,一齊想偷走出圍欄:031:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2