PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 大埔超級城。兔兔活動 [打印本頁]

作者: 其斤    時間: 2010-12-21 12:57:01 PM     標題: 大埔超級城。兔兔活動

之前係兔協FACEBOOK見到既活動~
唔知有冇兔兔會參加呢~>V<

附件: 74653_10150348714150153_279102325152_16441156_2824935_n.jpg (2010-12-21 12:57:01 PM, 117.11 KB) / 下載次數 64
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjE5NjB8YzQxMTYxODN8MTcxNTkyOTEwMnwwfDA%3D
作者: 月愛貓貓兔    時間: 2010-12-21 01:24:50 PM

竟然有d 咁開心ge 事
但遠了點..
作者: Riela))    時間: 2010-12-21 02:01:05 PM

好遠, 山長水遠嚇都嚇死兔兔
作者: sakixxshum    時間: 2010-12-21 02:04:22 PM

o my god
去5到..><要工作..]
真係好想去..好近我
作者: choi_ching    時間: 2010-12-21 03:00:39 PM

我好想帶Miffy去 但唔知可以幫佢做d咩做型 唔知點好
作者: hkrchei2    時間: 2010-12-21 04:25:52 PM

大福一定要參加啦~!!!!

花花唔會比我加造型丫....
如果去參加大耳朵比賽~ 花花就冇問題~ hahahaha~!!!!
作者: 尤尤    時間: 2010-12-21 06:11:57 PM

我都想參加~
但係我又唔識整3仔~
作者: rbtdoria    時間: 2010-12-21 10:40:48 PM

我好想帶埋zucca去參加...!!!
點解我唔係住香港...:050:
作者: firen_freeze))    時間: 2010-12-22 12:07:19 AM

MAX 住在大埔,但係....我唔識整衫!!!!#^3_002^#

我都好想俾MAX著得靚靚出街呀....
作者: 其斤    時間: 2010-12-22 01:56:37 AM

:053: 其實衫衫唔一定要自己做~
出街買既~都可以有大把選擇~
有興趣既兔友都可以試下玩下啦~

to: Miffy媽>v<去既不如一齊去啦~
     之前聽你講好似想幫Miffy著和服~
     不如就著和服去啦~

to: 花花媽-3-"大福都未知會唔會去...
     睇下多唔多兔友一齊去~先再決定去唔去=3="
     哈哈~如果有大耳朵比賽一定好有趣!!
     最好有埋兔兔界大胃王比賽!!!<---我家兔兔對e個項目比較有信心~笑
作者: fishbu    時間: 2010-12-22 02:34:59 AM

我反而擔心兔兔會唔會驚..
咁多人又嘈.. =v=" ...
如果BB去一定發晒脾4... 哈哈
作者: smallsuishan    時間: 2010-12-22 11:05:10 AM

HiLL仔可能去呀!!~
作者: 千千    時間: 2010-12-22 11:16:05 AM

但依D 地方同埸合一定多人都爆"
變左兔兔會好驚/....\ 食少左野就煩:050:

人地D 兔兔又未必健康"
出左去玩一玩  返黎實病":046:

依D活動 係D 大商家 吸引人流既方法

如果 真係想俾兔兔玩既可以 參加 兔協既活動":057:
作者: PhoenixY))    時間: 2010-12-22 11:35:07 AM

活動地點唔就腳, 對我黎講都幾遠. 商場人又多, 帶兔仔去真係有一定風險. 不過如果個日得閒我都應該會去睇下(唔會帶兔兔去).

Miffy對眼咁靚, 配合埋和服造型一定會豔壓全場.:039:
作者: emily_520825    時間: 2010-12-22 01:37:29 PM

兔恊會係會場幫手~ 做左身體檢查先可以比賽架~ 放心啦:060:
作者: long~spirit    時間: 2010-12-22 08:40:23 PM

咁多人既地方,開心的好大機會係人ONLY
作者: fishbu    時間: 2010-12-23 12:55:33 AM

唔.. 有兔協助陣都安心D..
不過最重要都係帶兔兔去前要考慮清楚兔仔本身岩唔岩去,,
正如有D兔仔可以做model,, 有D連見到陌生人都dum晒地=__=
如果我係香港一定去睇兔仔XDDD
作者: choi_ching    時間: 2010-12-23 01:06:56 AM

#^56^# 但我仲未搵到適合既和服俾Miffy
作者: ping.tat    時間: 2010-12-23 07:35:18 PM

果日打算落去睇兔兔~
不過一定吾帶衰仔3兔組去參加~
3隻衰仔最憎著衫仔
上次只係試著.,嬲左我成個星期
作者: ping_1312    時間: 2010-12-23 07:44:57 PM

搞到我心郁郁想去~~~~~~~~~~

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2