PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: Monie新髮型 [打印本頁]

作者: jinjin    時間: 2011-6-1 11:12:12 AM     標題: Monie新髮型

早前麻咪幫我設計左幾個新髮型,個個我都好滿意,而家俾你地欣賞下啦 ^^

附件: [你地睇下我D頭髮幾濃密, 爸B恨唔到咁多架啦 :P] hair-1.jpg (2011-6-1 11:12:12 AM, 158.65 KB) / 下載次數 94
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjMyMzB8ZmU0NTBhZDV8MTcxNjExNTI3MXwwfDA%3D

附件: [中間分界都唔錯架 ^^] hair-2.jpg (2011-6-1 11:12:12 AM, 91.74 KB) / 下載次數 106
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjMyMzF8OGIxMTM0Zjd8MTcxNjExNTI3MXwwfDA%3D

附件: [我最鐘意呢個髮型, 顯得我幾高貴淑女 :D] hair-3.jpg (2011-6-1 11:12:12 AM, 90.85 KB) / 下載次數 108
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjMyMzJ8ZTgyMTdkMWZ8MTcxNjExNTI3MXwwfDA%3D

附件: [其實呢個髮型我都幾滿意, 好有型呢 :D] hair-4.jpg (2011-6-1 11:12:12 AM, 81.81 KB) / 下載次數 135
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjMyMzN8MDNhZDdhODV8MTcxNjExNTI3MXwwfDA%3D

附件: [俾你地欣賞下我有幾阿娜多姿啦^^] body.jpg (2011-6-1 11:12:12 AM, 92.22 KB) / 下載次數 113
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjMyMzR8MmRmNDk1YmR8MTcxNjExNTI3MXwwfDA%3D
作者: phoebe))    時間: 2011-6-1 11:20:57 AM

好型:002: :002: :002:
作者: PILLOW.MA))    時間: 2011-6-1 11:22:25 AM

真髮離既?
第一張相好似假髮XD
作者: twpig    時間: 2011-6-1 11:45:36 AM

好型呀~:033:
作者: jinjin    時間: 2011-6-1 11:55:06 AM     標題: 回復 3# 的帖子

全部真髮黎架,我將佢D頭髮全部撥哂係耳仔前邊,就有咁多架啦:039:
作者: yanyi:)    時間: 2011-6-1 12:11:19 PM

好有型丫!
點解佢頭頂可以咁多毛既=o=
作者: aguiler    時間: 2011-6-1 12:58:59 PM

同卡卡一樣都係獅子兔?!
作者: kkklon    時間: 2011-6-1 02:02:47 PM

好好笑呀~#^51^# 好型ja~~
作者: jinjin    時間: 2011-6-1 02:15:23 PM     標題: 回復 7# 的帖子

係呀∼
MonMon都係獅子兔,不過卡卡D頭髮仲勁過MonMon好多喎:031:
作者: jinjin    時間: 2011-6-1 02:18:41 PM     標題: 回復 6# 的帖子

因為佢係獅子兔嘛 :053:
平時就唔會係哂耳仔前面既,就好似趴係度果張咁架咋,
係我專登叫兔爸餵佢食菜時幫佢攪攪新意思,將頭髮撥哂去前面至會有咁正既效果咋:073:
作者: aguiler    時間: 2011-6-1 02:37:15 PM

原帖由 jinjin 於 2011-6-1 02:15 PM 發表
係呀∼
MonMon都係獅子兔,不過卡卡D頭髮仲勁過MonMon好多喎:031:

係呀..卡卡d頭髮多好多...所以日日都要同佢梳頭,懶d都唔得..
作者: jinjin    時間: 2011-6-1 02:38:24 PM     標題: 回復 11# 的帖子

我都覺得MonMon心口D毛好難梳到入面果層,太厚啦:067:
作者: carbee    時間: 2011-6-1 03:05:55 PM

好型呀~頭頂d毛毛好軟架~
上次剪毛果陣叫姐姐幫mimi剪哂,依家冇得玩啦!
作者: cutebarbie    時間: 2011-6-1 03:50:13 PM

樓主你剪得好令呀... 我就5識CUT...CUT到參差不齊....:046:
作者: jinjin    時間: 2011-6-1 03:59:31 PM

原帖由 carbee 於 2011-6-1 03:05 PM 發表

見你兔兔D頭髮好旺盛喎,如果長返長咪好勁囉
作者: jinjin    時間: 2011-6-1 04:00:31 PM

原帖由 cutebarbie 於 2011-6-1 03:50 PM 發表
樓主你剪得好令呀... 我就5識CUT...CUT到參差不齊....:046:

hehe...我領養左佢個零月咋,我未同佢剪過架~~
作者: orlando))    時間: 2011-6-1 04:52:53 PM

haha~好型又好可愛呀~~:020:
好少見兔兔噤多毛毛..仲可以分界呀
唔講仲以為係假髲~哈哈~
作者: jinjin    時間: 2011-6-1 05:12:47 PM

原帖由 orlando 於 2011-6-1 04:52 PM 發表
haha~好型又好可愛呀~~:020:
好少見兔兔噤多毛毛..仲可以分界呀
唔講仲以為係假髲~哈哈~

hehe:021: 所有獅子兔都會好似獅子咁,有長頭髮架,有D就少D長長地既,好似我MonMon咁,有D就好勁頭髮,好似卡卡咁多架:031:
作者: ccychoy    時間: 2011-6-1 05:34:44 PM

甘長既?
如果剪左會5會好傷心?
作者: jinjin    時間: 2011-6-1 05:35:53 PM

原帖由 carbee 於 2011-6-1 03:05 PM 發表

mimi係咪貓貓兔黎架?佢個身D毛毛都好長咁喎:033:
作者: jinjin    時間: 2011-6-1 05:37:15 PM

原帖由 ccychoy 於 2011-6-1 05:34 PM 發表
甘長既?
如果剪左會5會好傷心?

我唸佢得咁少頭髮剪唔剪都應該無乜影响掛?:044:
作者: brendang    時間: 2011-6-1 08:26:22 PM

真係靚得好假,假得好靚:040:
作者: carbee    時間: 2011-6-2 12:46:08 AM     標題: 回復 20# 的帖子

係呀,MIMI係貓貓兔黎架,D毛都好長
今年未到夏天就已經帶佢去兔協度剪左毛啦,不過長得好快~
佢未剪之前,頭頂D毛毛都係好長,
有時會玩佢,幫佢夾起,不過MIMI唔鐘意囉~HEHE:057:
作者: bbandwingki    時間: 2011-6-2 09:33:49 AM

好得意呀....#^64^#
好好笑囉....
作者: jinjin    時間: 2011-6-2 10:45:11 AM

原帖由 carbee 於 2011-6-2 12:46 AM 發表
係呀,MIMI係貓貓兔黎架,D毛都好長
今年未到夏天就已經帶佢去兔協度剪左毛啦,不過長得好快~
佢未剪之前,頭頂D毛毛都係好長,
有時會玩佢,幫佢夾起,不過MIMI唔鐘意囉~HEHE:057:

MonMon都係唔俾我捉住佢,係籠入邊就任摸,但係一出左黎就算想同佢按摸都會走人,
MonMon得咁少頭髮都未必可以夾得實:031:
近日梳毛都係食兔糧時同一路餵菜一路梳咋,一食哂D菜佢就唔會企定定架啦:063:
作者: aguiler    時間: 2011-6-2 01:48:54 PM

原帖由 jinjin 於 2011-6-1 05:12 PM 發表

hehe:021: 所有獅子兔都會好似獅子咁,有長頭髮架,有D就少D長長地既,好似我MonMon咁,有D就好勁頭髮,好似卡卡咁多架:031:

HAHA卡卡d毛真係好鬼多...但比起monmon,卡卡d頭髮就短d,厚d,多d...
[attach]14684[/attach]
[attach]14685[/attach]

附件: 27052011941.JPG (2011-6-2 01:48:54 PM, 88.46 KB) / 下載次數 54
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjMyNDJ8YmMyOTMwMTJ8MTcxNjExNTI3MXwwfDA%3D

附件: 27052011931.JPG (2011-6-2 01:48:54 PM, 36.41 KB) / 下載次數 52
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjMyNDN8NjRkYmJhNmZ8MTcxNjExNTI3MXwwfDA%3D
作者: jinjin    時間: 2011-6-2 03:00:32 PM

原帖由 aguiler 於 2011-6-2 01:48 PM 發表

HAHA卡卡d毛真係好鬼多...但比起monmon,卡卡d頭髮就短d,厚d,多d...

卡卡真係成隻迷你獅子咁呀,連D毛色都似埋:039:

作者: aguiler    時間: 2011-6-2 04:07:38 PM

係呀...卡卡係獅子仔~~爸爸成日都咁講佢..haha
作者: carbee    時間: 2011-6-2 05:03:19 PM

aguiler,
卡卡同mimi真係好似,呢張係未剪毛既樣,d毛好鬆
[attach]14686[/attach]

附件: IMG_0016.jpg (2011-6-2 05:03:19 PM, 224.08 KB) / 下載次數 34
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjMyNDR8ZTdkNGE1YjB8MTcxNjExNTI3MXwwfDA%3D
作者: jinjin    時間: 2011-6-2 05:06:05 PM

原帖由 carbee 於 2011-6-2 05:03 PM 發表
aguiler,
卡卡同mimi真係好似,呢張係未剪毛既樣,d毛好鬆

哈哈∼如果mimi只係剪左身既毛,就同卡卡一模一樣啦:073:
作者: aguiler    時間: 2011-6-2 06:10:48 PM

卡卡個身d毛係短毛黎架..
係個頭仔先多d毛~~keke
mimi同卡卡一樣個鼻鼻都係白色...keke
作者: wesky    時間: 2011-6-2 06:29:05 PM

長髮好正 :073:
作者: carbee    時間: 2011-6-2 06:46:32 PM

hehe,下次剪毛唔剪頭頂d頭髮啦~
都係長髮靚d,wakaka:055:
作者: -`sheep:D    時間: 2011-6-2 06:55:50 PM

哈哈xd好搞笑啊:031: :031:
作者: jinjin    時間: 2011-6-3 10:32:55 AM

MonMon係啡黑雜毛,俾兔婆同兔姨媽話佢肉酸,又話佢似大老鼠,做兔媽既我真係鄧佢可憐,但係度得咁多兔友欣賞,兔媽我都好安慰:020:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2