PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 你們家的兔仔有玩垃圾? [打印本頁]

作者: dorothy127    時間: 2011-7-9 08:35:07 PM     標題: 你們家的兔仔有玩垃圾?

我家小肥唔知做咩每次我清潔籠既時候,我都係用垃圾袋收拾佢D便便,而每日佢最興趣就係玩我執完野既垃圾袋~
可能個袋漲卜卜佢就佢琴上去係咁抓.....有時就坐係上面
我仲發覺佢會攬住個垃圾袋"UN"  (好似狗咁) :026:
佢真係好肉緊架~
其實佢想點?????:017:

我未UP到片上去....如果UP到再比你地睇~
作者: phoebe))    時間: 2011-7-9 09:40:49 PM

我隻衰豬不只對垃圾桶有興趣,連掃把垃圾鏟都不放過
作者: dorothy127    時間: 2011-7-9 09:54:14 PM

咁係正常?? 我以為狗先會~~呵呵
作者: wesky    時間: 2011-7-9 10:39:06 PM

un 就係發情既表現囉, 兔仔兔女都會有呢個行為, 絕左育會較少出現
作者: dorothy127    時間: 2011-7-9 11:24:33 PM

原來係咁....對住自己D便便發情.....真可愛~
作者: 兔兔囡    時間: 2011-7-10 03:41:06 AM

:046:
我個隻有你以下LE個情況~
「我家小肥唔知做咩每次我清潔籠既時候,我都係用垃圾袋收拾佢D便便,而每日佢最興趣就係玩我執完野既垃圾袋~
可能個袋漲卜卜佢就佢琴上去係咁抓.....有時就坐係上面」
但係佢就冇UN~
唔知點解~可能佢地聞到佢地D味唔係自己個竉同出左其他地方~所以會有好奇心~
#^54^#
作者: dorothy127    時間: 2011-7-11 10:52:18 AM

我發現佢ONLY鐘意玩膠袋囉~真特別

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2