PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 有無人知道跑馬地有個dr Eric 喺咪都係睇兔仔?? [打印本頁]

作者: Alan7617    時間: 2011-9-9 07:18:31 PM     標題: 有無人知道跑馬地有個dr Eric 喺咪都係睇兔仔??

因為dr Ma 果邊呢2曰都,而咁啱又有朋友介紹,想問下有無人睇過,我隻兔仔”波波”喺個鼻仔度發現有D白色嘅鼻涕呀:051:
作者: 小小夕    時間: 2011-9-9 09:45:54 PM

有冇試過打電話去問:  依到有冇醫生識睇兔仔...
不過好似都唔可靠  咁樣問="=

其實仲有其他醫生     有冇打算去睇@@
作者: Alan7617    時間: 2011-9-9 10:03:01 PM

有無好介紹,:066: pm我可以嗎
作者: arkayhk))    時間: 2011-9-10 10:59:19 AM     標題: 回復 1# 的帖子

我家豬茵係搵dr eric 絕育ga....
佢好好人,仲教我點樣檢查傷口.
有問題打返去問d護士都會解答我.

我帶豬茵去絕育前都睇過好多資料,因為我住香港仔果邊,跑馬地較近,加上有網頁亦介紹過dr eric係個有愛心既醫生,所以我先敢俾豬茵佢做絕育咋.
遲下豬兜女都要去做絕育,我都會搵返佢.

作者: 津津豬    時間: 2011-9-10 11:54:20 AM

原帖由 arkayhk 於 10-9-2011 10:59 AM 發表
我家豬茵係搵dr eric 絕育ga....
佢好好人,仲教我點樣檢查傷口.
有問題打返去問d護士都會解答我.

我帶豬茵去絕育前都睇過好多資料,因為我住香港仔果邊,跑馬地較近,加上有網頁亦介紹過dr eric係個有愛心既醫生,所 ...

我都係住香港區,佢收得貴唔貴架?  :017:
作者: Alan7617    時間: 2011-9-10 11:59:05 AM

唔該曬呀:068: 想問下貴唔貴呢????:054:
作者: 津津豬    時間: 2011-9-10 12:14:36 PM

原帖由 津津豬 於 10-9-2011 11:54 AM 發表

我都係住香港區,佢收得貴唔貴架?  :017:

唔記得問埋,如果撘電車係唔係撘跑馬地去到個轉灣位就落車呢?
作者: irene    時間: 2011-9-10 08:22:58 PM

我妹妹係0係天后睇Dr. Hugh~
佢好細心同好NICE~~
作者: arkayhk))    時間: 2011-9-11 03:14:56 AM     標題: 回復 5# 的帖子

上次我係帶男兔仔去絕育,佢收我一千一百左右..(實數唔記得)
但冇包草粉既,你可以另外買

搭叮叮入去,去到跑馬地總站先落車,要行上一兩條街架..
作者: Alan7617    時間: 2011-9-11 01:25:06 PM

唔該晒啊........

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2