PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 小朋友, 同大家say hello啦! [打印本頁]

作者: sal    時間: 2012-11-17 05:17:55 PM     標題: 小朋友, 同大家say hello啦!

大家好~~潛左水咁耐, 依家先至同大家介紹3個仔女~~~
小朋友, 同大家say hello啦!

HiHi!! 我係奶茶Be ~ 我好乖架! 個個都咁鍾意我, 而爸爸就最錫我!
(媽:  佢係Naughty Girl一名就真!! 但就成日扮可愛收買人心!! 好多人比佢呃到架!!)

我叫糕糕Boy!! 你咪搞我間屋呀, 同你死過架!!! 吼吼吼吼吼!!!!
(媽: 最識嘆係佢, 至愛按摩, 一條兔咁任你摸 ~ 唔like你就會發出獅吼!! 但一樣咁抵錫<3)

朱古朱古.......... ZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
(媽: well........最乖仔最善良,但好鬼懶囉......食野時好似隻豬咁食到咕咕聲, 超為食!!)

大家做個好朋友啦 ^_^

附件: IMG_8763s.jpg (2012-12-16 11:45:33 PM, 324.18 KB) / 下載次數 44
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjU5MTl8YzI3NGI4NzF8MTcxNTcyMDM4MHwwfDA%3D

附件: IMG_8599s.jpg (2012-12-16 11:45:33 PM, 259.63 KB) / 下載次數 41
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjU5MTh8ZTk5NzU2OTJ8MTcxNTcyMDM4MHwwfDA%3D

附件: IMG_9131s.jpg (2012-12-16 11:45:33 PM, 384.98 KB) / 下載次數 53
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjU5MTd8ZDg1NDVhYzV8MTcxNTcyMDM4MHwwfDA%3D
作者: freeling820    時間: 2012-11-17 06:11:04 PM

你地好...
我叫mo仔呀!
歡迎你地加入呢個大家庭
作者: 花芝媽    時間: 2012-11-17 07:17:05 PM

好似我2個妹妹 XDDDD  
芝麻::剪一剪前面眼仔鼻仔D毛   可以做蝙蝠俠!!

作者: kwan104kwan    時間: 2012-11-17 07:19:26 PM

三位小朋友勁可愛!

作者: sal    時間: 2012-11-17 09:49:11 PM

花芝媽 發表於 2012-11-17 07:17 PM
好似我2個妹妹 XDDDD  
芝麻::剪一剪前面眼仔鼻仔D毛   可以做蝙蝠俠!!

真係好似喎!! 芝麻隻耳仔D毛好搞笑呀
作者: sal    時間: 2012-11-17 09:52:58 PM

kwan104kwan 發表於 2012-11-17 07:19 PM
三位小朋友勁可愛!

多謝 ^^ 其實只要係兔兔就係可愛~~ 哈哈~
作者: sal    時間: 2012-11-17 09:56:46 PM

freeling820 發表於 2012-11-17 06:11 PM
你地好...
我叫mo仔呀!
歡迎你地加入呢個大家庭

mo 仔你好呀 ^_^
作者: 愛糖糖    時間: 2012-11-17 10:16:20 PM

好可愛 我叫mo仔啊 大家要做個好朋友唷
作者: 花芝媽    時間: 2012-11-17 11:08:04 PM

sal 發表於 2012-11-17 09:49 PM
真係好似喎!! 芝麻隻耳仔D毛好搞笑呀

d毛係佢專有 哈哈哈   我都唔知點解會生成咁
作者: wyman    時間: 2012-11-17 11:54:58 PM

好可愛
作者: sukipuppy    時間: 2012-11-18 05:58:42 AM

Goochi: Hello, 我係咕吱呀~ 你地好可愛! 媽媽叫我同你地做個好朋友
作者: DomDomPig    時間: 2012-11-20 12:29:45 AM

你好呀,我叫卒卒呀三隻兔兔都好可愛,個樣好似bb呀
作者: Shampoo爸    時間: 2012-11-21 12:15:01 AM

Shampoo 同你say Hello
三隻兔兔都好得意好精靈
作者: Yammie    時間: 2012-11-21 04:11:24 PM

你地好呀,Donut 都想同你地做朋友

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2