PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 兔兔保溫用品疑問 [打印本頁]

作者: WingBe    時間: 2012-12-9 02:07:28 AM     標題: 兔兔保溫用品疑問

mini z乜乜 既 tarky保溫墊話有暖芯果隻同mr小動物既保溫墊有無人用過??

天氣愈尼愈凍...我買左大草鞋...又舖左毛巾系籠面..
但屋企2隻兔既耳仔都好凍....
其中1隻仲得果3個月..好擔心凍親佢地...

作者: wesky    時間: 2012-12-9 09:37:13 AM

買張vetbed鋪籠, 籠外面包毛巾

草墊濕左拎去曬乾...

我等陣去買個暖爐俾波波姐,傷風仲未好 /.\
作者: WingBe    時間: 2012-12-9 12:44:54 PM

wesky 發表於 2012-12-9 09:37 AM
買張vetbed鋪籠, 籠外面包毛巾

草墊濕左拎去曬乾...

唔好意思...POST時5知貼圖守則

甘你可5可以話我知果塊膠墊系咪無甘易生腳瘡...因為我系果D抽屜式籠

Vetbed吸5吸尿ga??我怕尿濕仲衰凍親佢地...
作者: wesky    時間: 2012-12-9 03:33:27 PM

WingBe 發表於 2012-12-9 12:44 PM
唔好意思...POST時5知貼圖守則

甘你可5可以話我知果塊膠墊系咪無甘易生腳瘡...因為我系果D抽屜式籠

尿會滲落底,間中洗下就okay,Vedbet對腳板最好,又保暖
如果係都要鋪,唔好鋪膠墊,買闊條木板,Q兔有,腳板受力平均啲
作者: Insomniahk    時間: 2012-12-11 01:39:43 PM

佢地自己換了毛
真的要買野先係錫嗎?
不如同佢去公園玩仲好啦!
作者: WingBe    時間: 2012-12-11 02:09:09 PM

Insomniahk 發表於 2012-12-11 01:39 PM
佢地自己換了毛
真的要買野先係錫嗎?
不如同佢去公園玩仲好啦!

我諗你誤會了
我系真心擔心佢地會傷風病親5舒服
我鍚5鍚兔…佢地自己會feel到
當5知你有無養…如果你發現兔兔耳仔凍都會
作者: Insomniahk    時間: 2012-12-11 05:07:23 PM

sorry
無心的

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2