PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: ^^...請問有冇兔友可以同我share momi 1st cut T草呀... [打印本頁]

作者: idyidy    時間: 2013-1-28 05:18:15 PM     標題: ^^...請問有冇兔友可以同我share momi 1st cut T草呀...

^^..大家好呀....我想問問有冇係九龍灣至觀塘區既兔友可以同我share momi 1st 既T草呀...
因為一次過買4包會平D..平均$100一包 (5.50磅)...而我又唔想D草keep得太耐...
如果有兔友可以同我一齊夾1人兩包...咁就好啦...
如果大家有興趣可pm我呀.....thxxxxx....

作者: MonicaWong    時間: 2013-1-28 07:47:36 PM

不如我平讓兩包俾你,話說我半個月前訂左25 lbs, 但我兩隻野唔鍾意佢咁又枝,我始終要俾返oxbow mix momi 1st cut 俾佢食。 我只係拎左一包返屋企,其他可以係間shop check完先拎走,有興趣pm我。
作者: idyidy    時間: 2013-1-29 11:36:49 PM

MonicaWong 發表於 2013-1-28 07:47 PM
不如我平讓兩包俾你,話說我半個月前訂左25 lbs, 但我兩隻野唔鍾意佢咁又枝,我始終要俾返oxbow mix momi  ...

^^..咁係唔係5磅一包果隻呀....係邊度拎同幾錢架......thx..
作者: MonicaWong    時間: 2013-1-29 11:53:26 PM

idyidy 發表於 2013-1-29 11:36 PM
^^..咁係唔係5磅一包果隻呀....係邊度拎同幾錢架......thx..

我唔太識用pm, 你再pm我。

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2