PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 大家平時有冇買零食俾貓貓?咩零食比較好? [打印本頁]

作者: jasontang312    時間: 2015-8-19 11:22:52 AM     標題: 大家平時有冇買零食俾貓貓?咩零食比較好?

每次我食零食,屋企只貓貓都眼甘甘咁望住我,但係又唔敢亂俾嘢佢食,所以想問下大家平時有冇買零食俾貓貓?有咩牌子零食推薦下。
作者: simonwong    時間: 2015-8-19 12:25:25 PM

我隻貓貓平時食開almo nature,感覺都ok,不過唔知你隻貓貓鐘唔鐘意。仲有就係零食唔好食太多,更加唔可以當正餐食,有時候當係獎勵俾貓貓食下好啦。多口講句,我平時係petdoghk買開,零食種類都算比較多,呢幾日仲有感謝日活動,你可以睇下,希望可以幫到你啦。
作者: jasontang312    時間: 2015-8-19 02:22:57 PM

simonwong 發表於 2015-8-19 12:25 PM
我隻貓貓平時食開almo nature,感覺都ok,不過唔知你隻貓貓鐘唔鐘意。仲有就係零食唔好食太多,更加唔可以 ...

唔該曬,既然有優惠幾大都睇下
作者: _sandy_    時間: 2015-8-19 03:33:49 PM

零食平時買得比較少,朋友之前有介紹我買Addiction,質量唔錯,價格相對有D高,你可以睇下o唔ok。
作者: nicolelee    時間: 2015-8-19 04:59:44 PM

之前我都想買零食,朋友介紹話almo nature唔錯,不過後來太忙完全忘記咗呢回事
作者: jasontang312    時間: 2015-8-20 10:02:29 AM

nicolelee 發表於 2015-8-19 04:59 PM
之前我都想買零食,朋友介紹話almo nature唔錯,不過後來太忙完全忘記咗呢回事。 ...

之前都有其他人話almo nature唔錯,睇來可以試下
作者: kevin2333    時間: 2015-8-24 11:27:00 AM

好少買,基本都係自己整,健康又好味,貓貓食完lam lam脷

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2