PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 邊到有MR-320賣? [打印本頁]

作者: cafekaleo    時間: 2008-12-24 11:20:11 PM     標題: 邊到有MR-320賣?

如題, 岩岩係魚街番黎好似唔係好覺眼有= =
同埋而家大慨幾錢?
隻布丁越食越肥好似唔係好夠位= =:050:
作者: y3826609    時間: 2008-12-25 12:19:15 AM

金魚街咁多鼠鋪點會冇ar
龍x樂園,寵物x利,Pxt Centra同l新開個間Q-Pxt旗鑑店都有la
會唔會係你太晚去山曬鋪ar
作者: cafekaleo    時間: 2008-12-25 12:33:52 AM

可能係我睇得唔清楚:056:
過兩日再去過先~ anyway唔該晒!

p.s. 今日去行龍x樂園見到d鼠好可憐-_-..
之後聽到店員話 "哦餵瓜子冇問題架好多人都係淨餵瓜子一樣咁健康架"
~______________________~  :053:
作者: moon...    時間: 2008-12-25 01:03:23 PM

原帖由 cafekaleo 於 2008-12-25 12:33 AM 發表
可能係我睇得唔清楚:056:
過兩日再去過先~ anyway唔該晒!

p.s. 今日去行龍x樂園見到d鼠好可憐-_-..
之後聽到店員話 "哦餵瓜子冇問題架好多人都係淨餵瓜子一樣咁健康架"
~______________________~  :053:

吾好幫襯龍貓樂X,呢間好衰架:052:
作者: LUI1031    時間: 2008-12-25 01:32:43 PM

mr320..據我所知除左i love raxxit,其他都一定有`
作者: ★BN★    時間: 2008-12-25 01:33:38 PM

十間Q-Pex有九間都有 =v=
我上次去金魚街, 周圍望下就搵到的了, but...貴囉...
作者: 【細賢】    時間: 2008-12-25 03:13:11 PM

金魚街唔知邊間鋪..我有次見到25x@@"
作者: tsac_ever    時間: 2008-12-27 11:13:02 PM

之前見寵物便x賣$259~~~
但唔知而家有冇~~~

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2