PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 我想問下呢隻係mix邊兩種狗:{? [打印本頁]

作者: agnes:}    時間: 2009-1-11 01:03:26 PM     標題: 我想問下呢隻係mix邊兩種狗:{?

我諗佢似似地狼狗..
但係又唔知係mix邊隻
呢隻叫mini,領養返黎的
但係唔係d機構領養,係我同呀媽行行下街,誤打誤撞最後無啦啦係個女人到領養mini
個女人話佢係mix,但係唔知邊隻打邊隻,而家我好想知佢mix左邊種
次次門口有聲佢都會吠,鬧極佢都係咁,係天性黎, 警覺性超高,唔比唔識既人摸
我諗佢係唐狗,同埋超級忠心.. 我有養隻金毛,佢唔會吠同埋我比人蝦佢都睬我都傻
有次我同另一隻狗玩,個種狗係同佢玩佢會係到"r..",跟住mini以為佢咬我,即刻擒住佢想咬佢..
同埋佢會滴尿,佢不自覺咁滴,所以著住條sexy底褲xd..

附件: DSC09462.JPG (2009-1-11 01:03:26 PM, 27.13 KB) / 下載次數 38
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjQ4M3w5MzkwMmZlMnwxNzE2MTAwMTQyfDB8MA%3D%3D
作者: 檸啡    時間: 2009-1-11 03:14:21 PM

似史立沙 + 狼狗  @@"  (我估咖咋.......:021:
作者: sodmichelle    時間: 2009-1-11 04:03:35 PM

冇咩特徵, 應該係唐狗

作者: moon...    時間: 2009-1-11 04:22:51 PM

我覺得係唐狗and雪橇mix
不過你話"次次門口有聲佢都會吠,鬧極佢都係咁"
我覺得吾好鬧佢喇,佢都係為左你地安全姐=]
作者: Vicky    時間: 2009-1-11 11:44:19 PM

我覺得佢個樣好可愛呀,而且咁忠心,都係一隻好狗,好好愛他吧^_^
作者: agnes:}    時間: 2009-1-12 01:00:14 PM

係呀我都覺:}
唔似史立沙...
雪橇隻眼唔係咁,佢豆豉眼咁@_@

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2