PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 可愛的牧羊犬 [打印本頁]

作者: wesky    時間: 2009-1-20 08:03:33 PM     標題: 可愛的牧羊犬

係流浮山見到, 幾痴人, 忍唔住影左幾張

仲見到隻好似熊既狗

附件: DSC_2337.jpg (2011-8-13 12:27:30 AM, 42.57 KB) / 下載次數 13
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=NjE1NHw3MTA4YWY5MXwxNzE2NDM5NjA4fDB8MA%3D%3D
作者: ★BN★    時間: 2009-1-20 10:29:44 PM

最尾個隻又幾似隻熊喎...
XD
好鬼Q~
作者: Vicky    時間: 2009-1-21 12:23:16 AM

隻牧羊真係超可愛,我好鐘意呀,好想養返隻呢.....>3<
作者: sodmichelle    時間: 2009-1-22 10:15:28 AM

原帖由 Vicky 於 2009-1-21 12:23 AM 發表
隻牧羊真係超可愛,我好鐘意呀,好想養返隻呢.....>3<

同佢地吹毛就知驚 XD 唔係難唔係吹得耐, 而係成屋都係毛 :031:

作者: Vicky    時間: 2009-1-22 08:26:13 PM

原帖由 sodmichelle 於 2009-1-22 10:15 AM 發表

同佢地吹毛就知驚 XD 唔係難唔係吹得耐, 而係成屋都係毛 :031:

我同小天吹先都係成屋毛呀,哈哈,我次次都要戴口罩添呢~不過狗狗一定仲西利~
作者: sodmichelle    時間: 2009-1-22 09:00:59 PM

原帖由 Vicky 於 2009-1-22 08:26 PM 發表

我同小天吹先都係成屋毛呀,哈哈,我次次都要戴口罩添呢~不過狗狗一定仲西利~

天竺鼠都成屋毛??! :027: 哈哈, 睇下咩狗啦, 牧羊狗通常都幾厚毛 :037:
Poodle比熊果d咪唔怕囉, 係同佢梳先會有d死毛出黎, 平時屋企唔會話周圍都係毛

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2