PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 我想問下我隻鼠做咩事.. [打印本頁]

作者: leo``    時間: 2009-7-28 11:35:03 AM     標題: 我想問下我隻鼠做咩事..

我隻鼠岩岩星期6買既...過左2日佢個pet pet d毛e+唔知做咩好黃, d毛仲有d濕tim...
咁樣姐係點ar??? 佢病左?? 定係遲d就無事嫁??
作者: Tommy123    時間: 2009-7-28 11:49:05 AM

有可能係肚痾 , 或者只係尿尿既時候整污糟 !

如果你聞到佢個身有難聞既味 , 相信係肚痾 .

要盡快睇獸醫 , 如果唔係好易痾到脫水 !
作者: yori    時間: 2009-7-29 01:06:30 PM

我諗佢D毛濕...重有可能係天氣熱''
作者: leo``    時間: 2009-7-29 05:23:15 PM

但係佢好似有食野嫁..but由朝訓到晚..佢會唔會係唔識去廁所ar?? 就咁痾完就繼續o係到訓?? XD
作者: 7854jj    時間: 2009-7-30 12:01:25 PM

leo,佢d大大唔係長形or長條形?佢個身會唔會有陣臭味而你幫佢沖涼沖唔甩(我果隻係敢,佢係好勁的蝦條味= =)?佢大約條尾仔果個位係米好似一舊舊敢?如有以上東東,好大可能係肚柯。你唔好比瓜子佢食,比佢食一般的白方包,唔好心軟!我之前果隻係因為我心軟而死架……要去寵物店BUY藥比佢。呢D要問店員啦∼

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2