PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 大家帶鼠鼠出街會用咩載住佢? [打印本頁]

作者: nicky905    時間: 2010-12-15 06:26:40 PM     標題: 大家帶鼠鼠出街會用咩載住佢?

大家帶鼠鼠出街用咩載住佢?

作者: 小鈴    時間: 2011-1-6 06:43:41 PM

用手太危險了吧-v-+
作者: 苛苛    時間: 2011-1-12 01:26:48 PM

用手太危險了吧-v-+
小鈴 發表於 2011-1-6 06:43 PM

侗 意 喔o__o..
佣 手 既 話 壹 系 就 好 易 走 佚;
壹 系 就 好 易 整 到 鼠 鼠-3-..
作者: 苛苛    時間: 2011-1-12 01:28:04 PM

涐 自 己 絊 裑 就 佣 紙 袋 既;*
旦 系 遲 d 燴 買 返 戈 手 提 籠._.~
作者: Kelvin倉鼠    時間: 2011-1-16 04:58:33 PM

儘量唔好比鼠鼠出街吧!鼠鼠對溫度同埋环境好鬼敏感,分分钟感冒、中暑、吓到软便!如果比太阳晒一晒分分钟冬天都中暑!如果真系要带就用大量木糠加手提笼吧!我唔系吓大家的,真架!
作者: Wong    時間: 2011-2-5 10:14:02 AM

我系用手提笼
作者: yoruko    時間: 2011-3-30 11:26:06 PM

養龜果d箱仔...加d木槺..落小小食物..搞掂xd
作者: mickybb98    時間: 2011-4-7 10:26:12 PM

其實我冇帶過我既家鼠出街嫁,
請邊種比較好同埋可以係邊到買??
作者: qqyan    時間: 2011-5-21 01:47:44 AM

我都係用養龜果d箱~
作者: evashao    時間: 2011-7-17 03:57:45 PM

無端端做咩帶出街?
作者: charinemarie    時間: 2011-8-31 02:17:21 AM

我冬天個陣會擺佢係頸巾度, 佢會係裡面訓晏覺
作者: fluffy    時間: 2012-11-20 11:11:32 AM

1.  手提籠
作者: 愛狗不愛喵    時間: 2022-6-14 03:48:47 PM

用手也太大膽了吧

我都盡量不敢帶出去,怕跑掉了,但有一次帶她去做結紮手術的時候使用很穩固的籠子

作者: 幼女蘿莉瀨34386    時間: 2023-5-13 04:03:46 PM     標題: 幼女蘿莉瀨34386高中生大學生初次下海TG:nini9595

小鈴 發表於 2011-1-6 06:43 PM
用手太危險了吧-v-+

幼女蘿莉瀨34386高中生大學生初次下海TG:nini9595

幼女蘿莉瀨34386高中生大學生初次下海TG:nini9595

作者: 無套瀨av0511    時間: 2023-11-10 08:51:34 PM

全台灣約愛→《籟2054489》→《TG是yy960318》裏面全是寂寞少婦蘿莉在校生和性慾旺盛的漂亮妹紙!她們很主動喔

全台灣約愛→《籟2054489》→《TG是yy960318》裏面全是寂寞少婦蘿莉在校生和性慾旺盛的漂亮妹紙!她們很主動喔

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2