PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 你地會買貓 還是 領養?? [打印本頁]

作者: 愛貓人    時間: 2011-8-18 12:34:49 AM     標題: 你地會買貓 還是 領養??

好想知多數人隻貓係買返黎定領養返黎

作者: fluffy    時間: 2012-10-31 07:12:53 PM

2.  領養
作者: Insomniahk    時間: 2013-1-17 05:10:28 PM

領養好
作者: Miyako))    時間: 2014-6-27 02:37:24 AM

我想領養呀 但到依家都未睇得啱心水 同埋我又未養過貓 唔知人地批唔批比我領養
作者: yukili    時間: 2014-8-9 01:38:05 AM

如果你買貓既話,你試諗下佢地既貓媽媽係幾咁慘!佢地唔係貨╰_╯
好憎d人買賣動物!
作者: cielbear    時間: 2014-10-18 03:02:15 PM

領養,我隻仔都係領返黎
作者: 寵愛妳    時間: 2015-3-11 10:43:07 AM

揀買,領養門檻太高.
影完窗網仲要上門睇,查家宅.
唔係無嘗試,而係唔希望太多資料俾人知.對方仲要彈一句:唔見得光所以得唔俾得人知?住公屋?
其實睇相都知唔會係,每人都有唔想俾人知既野,就係咁簡單.
作者: Perdu    時間: 2016-1-18 10:20:52 PM

領養,因為不追求好品種,只相求相伴一生的貓貓
不過領養有一些門檻也太高,看緣份,可能真的要去街外撿野貓?:3
作者: win仔    時間: 2016-4-6 12:17:17 PM

我都想領養,但是很貴
作者: 2501L    時間: 2016-6-13 10:54:05 AM

請支持領養,我家有8隻貓都是拾和領養的
作者: 2501L    時間: 2016-6-16 10:56:32 AM

去愛護動物協會領養
作者: coc    時間: 2016-7-15 04:04:25 PM

我想領養貓, 隨緣

作者: sitikchai    時間: 2016-7-16 07:35:58 PM

i wanna adopt poodle, any introduce
作者: ayaaame    時間: 2017-2-6 01:52:42 PM

最好領養
作者: lineageandy    時間: 2017-7-16 01:11:24 AM

因為領養太煩......
作者: hua699..    時間: 2017-8-28 06:53:09 PM

+賴hua699想愛愛
作者: caryng    時間: 2018-6-14 05:11:32 PM

領養 但是門檻太高......唉.........
作者: Idk112    時間: 2018-12-19 10:59:32 PM

本貓舍的貓種是世界各地直接入口的CFA貓,可以查詢文件證明(保證純種)

專車接送,提供性價比高的優質異國短毛貓

有CFA證書異短專門舍 CFA Exotic Cattery

正在尋找有CFA證書的異短嗎? 我們提供多款多色,

成長環境一流有CFA證書的異短, 血統有絕對保證。

自家繁殖,性價比最高!

180天健康保證,並提供詳盡售後服務。

送 貓籠, 貓糧,貓袋及精美貓用品
作者: Muselk112    時間: 2018-12-28 09:26:18 PM

Mioki Exotic Cattery

本貓舍的貓種是世界各地直接入口的CFA貓,可以查詢文件證明(保證純種)

專車接送,提供性價比高的優質異國短毛貓

有CFA證書異短專門舍 CFA Exotic Cattery

正在尋找有CFA證書的異短嗎? 我們提供多款多色,

成長環境一流有CFA證書的異短, 血統有絕對保證。

自家繁殖,性價比最高!

180天健康保證,並提供詳盡售後服務。

送 貓籠, 貓糧,貓袋及精美貓用品
http://petkd.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7083&extra=&ordertype=1&threads=thread&mobile=yes

作者: wtang    時間: 2019-2-20 09:01:13 AM

領養!想俾個家佢哋
作者: bear404    時間: 2020-3-26 02:10:14 PM

當然領養
作者: chung9776    時間: 2020-12-13 06:35:42 PM

我幾星期前玩領養,貓主話因疫情不家訪,但要影窗網,拍屋企狀況,

拍好.發比貓主,一直不回,問佢又話等一下,(ok就ok.不ok就講一聲)

香港D貓抄到價高...土貓又比D所為義工,愛貓協會,搞到養隻貓難過登天

最搞野又要簽紙承諾照顧貓貓
作者: Josie    時間: 2022-4-10 11:33:32 PM

曾經嘗試領養, 但比貓義工及領養機構搞到意興欄柵, 感覺佢地自以為得佢地先愛貓, 態度傲慢, 令人好反感.,情願去買好過
作者: 幼女蘿莉瀨34386    時間: 2023-5-13 04:04:17 PM     標題: 幼女蘿莉瀨34386高中生大學生初次下海TG:nini9595

fluffy 發表於 2012-10-31 07:12 PM
2.  領養

幼女蘿莉瀨34386高中生大學生初次下海TG:nini9595

幼女蘿莉瀨34386高中生大學生初次下海TG:nini9595

作者: 無套瀨av0511    時間: 2023-11-10 08:57:27 PM

全台灣約愛→《籟2054489》→《TG是yy960318》裏面全是寂寞少婦蘿莉在校生和性慾旺盛的漂亮妹紙!她們很主動喔

全台灣約愛→《籟2054489》→《TG是yy960318》裏面全是寂寞少婦蘿莉在校生和性慾旺盛的漂亮妹紙!她們很主動喔

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2