PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: [ 小天 ] 熊貓散步記 [打印本頁]

作者: Tommy123    時間: 2011-8-20 01:33:55 PM     標題: [ 小天 ] 熊貓散步記

[youtube]OLfRJYi8WcY[/youtube]
作者: BiBi    時間: 2011-8-20 02:10:18 PM

熊貓好得意呀!(你屋企好正呀)
熊貓個熊貓樣Q爆!
價錢一定唔平…
我阿哥睇完條片愛上咗熊貓…
熊貓係邊度買嘅?
我想買一隻比我哥哥…
How much......
作者: BiBi    時間: 2011-8-20 02:15:38 PM

阿哥鐘意到叫我收藏,得閒開比佢望望…
作者: Tommy123    時間: 2011-8-20 02:37:23 PM

BiBi 發表於 2011-8-20 02:10 PM
熊貓好得意呀!(你屋企好正呀)
熊貓個熊貓樣Q爆!
價錢一定唔平…

熊貓係我領養番黎架

* 金魚街同大部份寵物鋪都有天竺鼠 / 葵鼠賣的 , 價錢由 $ 60 至 千元不等

另外當然要買埋墊料 , 糧等等既野
作者: BiBi    時間: 2011-8-20 04:30:26 PM

我去過金魚街睇過…都要190蚊for one.....
再加上用品之類果D起碼500蚊…
我邊有500蚊wo......

作者: Tommy123    時間: 2011-8-20 11:11:10 PM

BiBi 發表於 2011-8-20 04:30 PM
我去過金魚街睇過…都要190蚊for one.....
再加上用品之類果D起碼500蚊…
我邊有500蚊wo......{:3_ ...

Um .. 無記錯的話 , i Love Rabbit 有 60 蚊既 , 但健唔健康真係睇彩數 ._.

另外 , 籠既話可以去 Q 兔籠 * 唔知有無記錯名 .. 價錢會比較平少少

糧 , 墊料價錢可以自己格格價先

PS : 其實你 aDD 我 MSN 傾會方便 D
作者: wesky    時間: 2011-8-20 11:32:17 PM

無錢就唔好養啦,  夠錢買得黎, 都無能力帶佢睇醫生
作者: BiBi    時間: 2011-8-21 02:50:32 PM

我無MSN ga ......
作者: BiBi    時間: 2011-8-21 06:17:00 PM

wesky 發表於 2011-8-20 11:32 PM
無錢就唔好養啦,  夠錢買得黎, 都無能力帶佢睇醫生

我今日拎咗d零用錢數錢…六年冇數過錢
有1206蚊呀!個錢瓶放咗係床下低…完全唔知…
Yeah ! 有錢買比我哥哥啦!

作者: BiBi    時間: 2011-8-21 06:20:50 PM

係wo各位如果見到好似熊貓色嘅天竺鼠
唔該話比我聽!
作者: ccjason199    時間: 2012-3-19 10:39:20 PM

熊仔鼠?????????

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2