PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 家中失火機靈兔救主, 兔死... [打印本頁]

作者: wesky    時間: 2011-9-19 08:06:37 PM     標題: 家中失火機靈兔救主, 兔死...

家中失火, 兔兔叫醒了主人, 救了主人一命, 可惜兔主忘了帶兔兔離開...

http://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20110919/00180_022.html

作者: 花芝媽    時間: 2011-9-19 08:51:32 PM

.....   我都唔知講咩好....

不過兔兔救左2條命  
作者: doudouma    時間: 2011-9-19 09:28:34 PM

又一證明兔兔係有性的

但個主人.............
作者: cilibunny    時間: 2011-9-19 09:54:34 PM

rip可憐的兔兔...
又忠心又醒目
太可惜了...

個女戶主當然發生咩事我唔知啦
不過無論發生咩事我都一定唔會唔記得帶埋zucca b走...!!!
作者: sanny0066    時間: 2011-9-20 09:00:23 AM

兔兔好慘...不過好彩並唔係燒死...如果燒死仲慘
作者: all_loving_it    時間: 2011-10-15 05:25:12 PM

噢, 兔兔救主有功, 但最終不幸喪生, 雖是無法改變的結果, 但希望大家都將這段新聞多多轉發, 讓更多人了解兔兔是有靈性感觀, 不要再去傷害兔兔
作者: hamstertroy    時間: 2011-10-15 05:36:46 PM

真係愛寶寶care佢o既係點都唔會唔記得救佢!!

等於同阿媽住會唔會唔記得救佢? Impossible!!

作者: hkmiko    時間: 2011-11-4 05:30:04 PM

又一證明人係幾有性

作者: Pancake323    時間: 2011-11-14 12:32:11 AM

兔兔其實真係好有性架, 希望D人睇完呢單新聞後, 真係可以愛鍚多D兔兔啦!

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2