PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: SELL;平放/TRADE- WILD 3層鼠籠` 粉藍色-) 特價$70 靜音鼠轆; $30 [打印本頁]

作者: 小班    時間: 2011-9-21 12:40:09 AM     標題: SELL;平放/TRADE- WILD 3層鼠籠` 粉藍色-) 特價$70 靜音鼠轆; $30

平賣 WILD 3層鼠籠` TRADE 2層PET HOME鼠籠
85%新; 鼠籠門口有咬過的痕跡 其他用品極新 配件只包水樽及食物盒(但非本身黃色 係綠色長方形) 木梯磨牙石唔包始終鼠鼠用過不合衛生
大轉轆唔包, 可+$10 要埋個粉紅色靜音鼠轉轆 日本出 買都要$55` S SIZE;;屋仔本身買籠都冇包的 -$70-

鼠籠全貌

唔好意思尼幾幅吾係咁清:/

鼠鼠轉轆就係中間粉紅色尼個; 因為比較貴質量好好,100%靜音; 95% NEW冇穿冇爛冇花到; 單售$30連盒連座 原價$55

意PM /留言!!!

作者: sum192113    時間: 2011-9-26 05:29:38 PM

個籠幾大?
作者: 小班    時間: 2011-9-30 04:13:00 AM

SORRY!我洗完個籠無砌番暫時度唔到!
佢高度類似PET HOME 3層籠!
聽日拎出黎量, THANKS!
作者: bee369    時間: 2011-10-2 12:11:53 AM

若全部配件+籠$50 ok?淨籠(不包配件)幾錢?有意,邊到可以交收?請回覆我,我的電郵是[email protected]
作者: 小班    時間: 2011-10-2 02:16:03 AM

WILD 倉鼠籠 SIZE 50CM*50CM*27CM 高*長*闊
THANKS!
作者: 小班    時間: 2011-10-2 02:31:31 AM

please check email!
作者: 小白    時間: 2011-10-17 09:41:14 PM

有意;!
[email protected]
51370400人囝;)

作者: 小班    時間: 2011-10-20 02:03:31 AM

小白 發表於 2011-10-17 09:41 PM
有意;!

51370400人囝;)

SEND左EMAIL!!

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2