請到 PetKD 寵頁登記兔兔資料
http://petkd.net/pets.php

===============================================================================
齊來打造一個屬於你我的兔兔名冊
擁有
屬於你我的集體回憶

回覆貼子一律跟以下格式

兔兔名字:

兔兔主人: (你的會員名稱)
兔兔性別: (男/女)
兔兔生日: (DD-MM-YYYY)
兔兔品種:
兔兔介紹:

圖片尺寸長或闊須小於800px, 圖片過細或沒有圖片, 將不會被收錄於兔兔名冊揭頁版內

所有加入相冊的兔兔的相片將會顯示在Slide Show 中~~
目前已有 超過500 隻可愛兔兔啦~
你仲等? 盡快加入啦~~

yuenhan 2010-8-4 03:44:21 PM
兔兔名字:貓貓
兔兔性別:應該係男
兔兔生日:唔知..兩個月大
兔兔品種:貓貓兔
兔兔介紹:爪我同走佬特別勁

jackypc2607)) 2010-7-29 04:06:51 AM
兔兔名字:大耳
兔兔性別:男
兔兔生日:28 June (4歲)
兔兔品種:灰色中華玉兔
兔兔介紹:自小左後腳有缺憾,文靜,細膽但八卦,平時唔週圍咬時,都好乖.

cat1028 2010-7-22 03:18:42 PM
兔兔名字: 西瓜
兔兔性別: 男
兔兔生日: 2010年4月8日
兔兔品種: 好似係貓貓兔..但有D混賓尼兔
兔兔介紹: 好為食架...一聽到個食物碗聲就會走埋黎...唔俾人抱..最鍾意做廁所長(今日岩岩做完絕育手術..心痛死>.<)

白中帶點黑~有D西瓜紋咁~

白中帶點黑~有D西瓜紋咁~

好為食啊~~

好為食啊~~

我係廁所長

我係廁所長

cat1028 2010-7-22 03:12:41 PM
兔兔名字: 小白
兔兔性別: 女
兔兔生日: 2010年4月8日
兔兔品種: 好似係貓貓兔..但有D混賓尼兔
兔兔介紹: 好可愛....成日周圍走..好百厭....好鍾意訓覺~間唔中會俾你抱下咁~

訓得好CUTE

訓得好CUTE

chercher422 2010-7-8 02:35:01 AM
兔兔名字: 奶茶
兔兔性別: F
兔兔生日: 2010年1月
兔兔品種: 應該係安哥拉混種
兔兔介紹: 級唔鐘意比人抱, 超級勁為食...鐘意偷偷食富貴竹...#^37^#

栗子)) 2010-7-4 12:49:30 AM
兔兔名字:栗子
兔兔性別:女
兔兔生日:2008年5月
兔兔品種:混種侏儒兔
兔兔介紹:超級為食,只會跟住我痴住我..其他人就會用鼻頂開.心情好時就好乖,心情差時就不停發皮氣.最叻係我面前扮乖扮無辜

twpig 2010-7-2 06:29:00 PM

我叫"小波"

姓名:小波
年齡:十個月大 ( 2009年9月出世 )
品種:貓貓兔

我是媽媽從兔協領養回家的!剛到媽媽家一個星期,媽媽對住我成日哭笑不得,一來我成日都唔聽媽媽話,二來媽媽話我乖的時候好可愛!

fung 2010-7-1 04:34:19 PM
兔兔名字:吖B
兔兔性別:男仔
兔兔生日:2010-2-21
兔兔品種:賓尼兔
兔兔介紹:好鬼癡人,行到邊跟到邊,就算系剛剛鬧完佢都會癡翻我.:014:
fung 2010-7-1 04:33:44 PM
兔兔名字:吖B
兔兔性別:男仔
兔兔生日:2010-2-21
兔兔品種:賓尼兔
兔兔介紹:好鬼癡人,行到邊跟到邊,就算系剛剛鬧完佢都會癡翻我.:014:
Louisa 2010-6-26 11:00:01 PM
兔兔名字:Snowball
兔兔性別:Female
兔兔生日:17.3.2010回家(現在6個月大了^^)
兔兔品種:獅子侏儒兔
兔兔介紹:她是我最愛的寶貝,小時候不理人,看到他最愛吃的麥冬草才會變好動!喜歡吃蘋果,討厭蘿蔔(奇怪?)會把蘿蔔踢走,
        像在說很礙位置==,現在長大了叫她有時也會聼了,罵他也會聼呢!個性小孩子氣又成熟,也有很女人的一面哦!!
        毛很長常常擋著眼睛,生氣會咬人,頑皮!會撒嬌,一直跟住喜歡的人^^非常可愛的寶貝 我愛你~
        [img][/img]
chiy3k 2010-6-22 09:39:14 AM
兔兔名字:方包 (白色)
兔兔性別:男
兔兔生日:2009年4月14日
兔兔品種:侏儒兔
兔兔介紹:對所有事都非常好奇,無時無刻都想食野, 鍾意跳去d高既地方, 非常聰明.

兔兔名字:茶包 (啡色)
兔兔性別:女
兔兔生日:2009年2月20日
兔兔品種:侏儒兔
兔兔介紹:文靜,好鍾意洗面,比方包幫佢洗面及身,好嗲,應該以為自己係女皇...haha

angietsang 2010-6-21 03:47:34 PM
兔兔名字: 奶茶
兔兔主人: angietsang
兔兔性別: 男
兔兔生日: 4月30日
兔兔品種: 獅子兔
兔兔介紹: 好貪玩,又懶又為食

territai1229 2010-6-14 01:12:38 PM

我叫蒙兔兔

兔兔名字: 蒙兔兔
兔兔主人:  territai1229
兔兔性別: 應該是男的
兔兔生日: 2009/05/26
兔兔品種: 可能係安哥拉混種
兔兔介紹: 非常貪吃,又挑食....最愛瞓廁所....-_-&quot;..

colour)) 2010-6-4 01:42:16 AM

hi

兔兔名字: Dee Dee
兔兔性別:Man
兔兔生日:2009年8月20日
兔兔品種:獅子兔
兔兔介紹:一見到香蕉就高興..有禮貌嘅一隻兔<按摩後會lam人>

redbean 2010-6-4 01:32:08 AM
兔兔名字: Kulu 黃小露
兔兔性別: 女
兔兔生日: 2008年9月26日
兔兔品種: 侏儒兔
兔兔介紹: 最為食, 痴人, 鐘意lam 梳發, 對紙有特別癖好, 非常大膽同八掛

快速發帖