呢個籠係邊到有得賣?貴唔貴?係咪好細?放唔放到個屋仔?有冇人用呢款?
shirley_117 2008-7-18 11:23:43 PM
原帖由 hin63732127 於 2008-7-18 11:16 PM 發表

唔想要鐵絲籠,可睇睇e個:http://hk.f2.page.auctions.yahoo ... ?u=kenny1020lam2005

呢個會好焗,唔多好,而且好貴,
hin63732127 2008-7-18 11:16:10 PM
原帖由 shirley_117 於 2008-7-18 03:34 PM 發表
咁有冇好介紹呀?但我唔想要鐵絲籠,因為佢會咬籠

唔想要鐵絲籠,可睇睇e個:http://hk.f2.page.auctions.yahoo ... ?u=kenny1020lam2005
hin63732127 2008-7-18 11:12:15 PM
原帖由 shirley_117 於 2008-7-18 11:04 PM 發表
但我覺得擺唔到屋仔,我其實都幾鍾意個款,但好貴,而且睇睇下都唔係咁適合鼠鼠長住

!!!!size:50*31.1*31.2CM!!!!size:50*31.1*31ok大下喎!buy籠不要
看表面來判斷size,要睇番實在個size!!!長闊高的size是絕對可以擺到屋仔believe me la!!
shirley_117 2008-7-18 11:07:58 PM
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=6486350
我覺得12果個...都幾好
shirley_117 2008-7-18 11:04:39 PM
但我覺得擺唔到屋仔,我其實都幾鍾意個款,但好貴,而且睇睇下都唔係咁適合鼠鼠長住
hin63732127 2008-7-18 10:53:41 PM
原帖由 wesky 於 2008-7-18 10:46 PM 發表
因為呢個籠太細
而且放唔落轉輪和玩具
很大可能會引致倉鼠過肥~~

既然要養, 點解唔買個大D既籠, 等佢住得開心d 呢??

have轉輪呀!!!!size:50*31.1*31.2CM ok喎
wesky 2008-7-18 10:46:38 PM
因為呢個籠太細
而且放唔落轉輪和玩具
很大可能會引致倉鼠過肥~~

既然要養, 點解唔買個大D既籠, 等佢住得開心d 呢??
hin63732127 2008-7-18 10:44:43 PM
其實e個籠係適合出街and長用,都ok大下.....同貴-o-     看下la!!!

拍賣品資料
最新叫價: HKD 230.00
直接購買價: HKD 230.00
剩餘時間: 5 天 10 小時 (倒數計時器)
出價最高者: 無
拍賣品數量: 1
叫價次數︰ 0 (叫價歷史記錄)  
開售價: HKD 230.00
每口價︰ HKD 10.00
商品新舊: 全新
地區︰ 香港
開始時間: 2008-07-14 09:08
結束時間: 2008-07-24 09:08
拍賣品編號: b7874271
運送費用: 快遞 免運費

備註事項:  
• 賣家可以提前結束拍賣。
• 拍賣時間不會自動延長。

直接購買價:
HKD 230.00   

品名:IRIS(愛麗絲)半球長型水晶宮
規格:50*31.1*31.2CM
用途:倉鼠家居主籠
簡介:獨特的半球型設計全透明倉鼠籠,占地面積不大,水樽、食盆、轉輪一應俱全,手提式便攜設計,移動更方便,最適合擺放在辦公桌上(故也叫做桌面籠),木屑不易撒落,更加清潔美觀,絕對的工作娛樂兩不誤,此款鼠籠也是上班一族的首選

*轉載於:http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b7874271
shirley_117 2008-7-18 04:20:07 PM
我覺得有個密瓜果個幾好,唔知邊到有得買呢?:012:

wesky 2008-7-18 04:08:43 PM
amyluilui 2008-7-18 04:07:32 PM
原帖由 shirley_117 於 2008-7-18 03:47 PM 發表
左面黃色果舊野我覺得唔安全,好似好易趺咁~重有冇其他,我想要細小小

好安全....
my hamster love to go there to sleep cuz (I think)
is cool there.
level three is a box...
you can keep the hamster inside while cleaning the cage...
shirley_117 2008-7-18 03:47:42 PM
左面黃色果舊野我覺得唔安全,好似好易趺咁~重有冇其他,我想要細小小
wesky 2008-7-18 03:38:24 PM
shirley_117 2008-7-18 03:34:11 PM
咁有冇好介紹呀?但我唔想要鐵絲籠,因為佢會咬籠
甜品糕 2008-7-18 03:27:40 PM
好細咁喎...做出街籠就差唔多嚕
同埋圓底, 鼠鼠會冇安全感哦

快速發帖