我隻兔兔成日係到"FING頭", 有時一路跳一路FING, 唔知噤樣有無事呢, 我驚佢係側頭症OR耳仔痕, 同埋佢唔比我抱佢, 有咩方法可以比我抱佢呢....十萬個多謝~~~:001:
orlando)) 2011-1-18 11:54:29 AM

回復 19# 的帖子

扮波呀???哈哈~味成個毛毛球噤好得意咯~
mylovepet 2011-1-18 11:53:50 AM
orlando)) 2011-1-18 11:53:44 AM

回復 22# 的帖子

R頭呀??我之前都係驚佢係耳仔癢呀~~不過你睇多佢一段時間, 佢再係噤味大佢睇E生~檢查好D
orlando)) 2011-1-18 11:52:11 AM

回復 23# 的帖子

哈哈~~~等我下次試下好似你噤講用個美食引誘下佢先~
同埋好似你噤走甩一次就抱多一次, 睇下佢之後會點~哈哈哈~
firen_freeze)) 2011-1-16 05:11:45 PM
面對唔俾抱的MAX,我會軟硬兼施 XD

佢走甩一次就抱多一次,直到佢攰!有時抱住佢就喂菜,佢會為左食菜而唔掙紮

而家佢會乖乖地俾我剪指甲...起碼剪完一隻手先逃走#^39^#
phoebe32 2011-1-16 02:08:19 PM
我隻兔有時fing頭之後r頭...會唔會有事啊...
Stone2046 2011-1-13 02:30:41 PM

回復 20# 的帖子

毛毛每次跳上我大脾我都以為佢想食野,但俾野佢食又唔食~:059:
佢好中意係我大脾上面扮波~但有時到我想抱佢又唔肯咖喎~!:043:
orlando)) 2011-1-13 11:09:48 AM

回復 19# 的帖子

哈哈~佢比唔比你抱佢架??我隻橙仔都會跳上我大脾, 不過只係為左食野....wuwu:050:
Stone2046 2011-1-12 04:03:12 AM
我家毛毛有時無啦跳上我大脾㗎,我以為佢想食野,點知又唔係•••總之話佢乖又唔係,唔乖又唔係@@
佢只會係兔媽面前狂跳開心舞,但又中意痴我喎,都唔知佢想點•••:056:
orlando)) 2011-1-11 05:57:33 PM

回復 17# 的帖子

知道了~噤我慢慢同佢倍養感情, 睇下會唔會好d, 不過兔兔既警觸性好高我都知道~^^我唔會放棄架~thx u so much
emily_520825 2011-1-11 11:35:51 AM
原帖由 orlando 於 2011-1-11 09:27 AM 發表
E~~你個隻係唔係bb就開始養架...所以可能跟人d, 我個隻係成2個幾3個月先買返黎養, 會唔會佢一出世就唔慣比人抱, 所以依家都唔比我地抱佢呢???:044:

我個隻係佢一歲先領養番黎~我養左兩年佢而家先俾我BB咁抱下~ 唔係所有兔仔都俾人抱...你要俾0的心機同佢玩同鍚佢~ 唔好放棄~ 記住~佢地同狗唔同....
ping_1312 2011-1-11 09:42:55 AM

回復 15# 的帖子

您要試下抱佢出黎.慢慢搞到佢習慣先會比你抱!
我果陣之前1直都吾比我抱.我日日系咁試下抱佢呵下佢比我抱好耐架!
orlando)) 2011-1-11 09:27:29 AM

回復 11# 的帖子

E~~你個隻係唔係bb就開始養架...所以可能跟人d, 我個隻係成2個幾3個月先買返黎養, 會唔會佢一出世就唔慣比人抱, 所以依家都唔比我地抱佢呢???:044:
orlando)) 2011-1-11 09:25:58 AM
你個芊芊都係唔比你抱呀>?同我個隻一樣, 要同佢剪手甲腳甲好麻煩呢

快速發帖