我隻兔仔仔真係名符其實既破壞王
佢由細細個第1次咬電線 我就當佢唔小心
點知第2次..第3次.咁咬 之後我就冇再放佢係有電線既地方
改做放房到(果到一條線都冇)

到左大果陣 因為我老豆要訓教(果間房係我老豆既)
so 我再放多次係大廳 點知一唔留意就比佢咬斷左電腦既電線(發生係上個禮拜)
之後我一定唔會再放佢到大聽=_=
點知我放佢返個房 過多陣唔知係邊搵左條地毯 比佢咬到爛曬(因為果到冇電線.我好放心.so比佢自由咁活動.而我做我自己d野)我勁無奈-_-''

而今日 我放佢出黎 今次我係到 過多陣 佢跳落張床到柯左尿 果d我想阻止都阻止唔到 仲親眼睇到 佢噴左d尿-_-
之後又過多陣 佢見到衣櫃果到有小小開左 就入左去 我係到睇佢做乜啦 點知 佢又係到柯左尿 果到擺新毛巾 有好幾條都沾左佢d尿

各位兔友 睇黎放兔果時一定要睇實佢=__='' 唔係就會比佢破壞左好多野~_~''

第一次打咁多字

sanny0066 2011-11-3 04:14:34 PM
我2隻衰囡包仲未識咬野...唔敢想像到時2隻到處亂咬野係咩情況
花芝媽 2011-11-3 04:15:28 PM
佢地E加幾歲?__?
sanny0066 2011-11-3 04:32:13 PM
Yond 3個月
Be 4個月
花芝媽 2011-11-3 04:39:48 PM
岩嫁啦...  岩嫁啦... 就開始破壞嫁啦...  有定心理準備
sanny0066 2011-11-3 04:43:51 PM
花芝媽 發表於 2011-11-3 04:39 PM
岩嫁啦...  岩嫁啦... 就開始破壞嫁啦...  有定心理準備

我彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩彩過你把花芝口
Be同Yond唔會亂咬野嫁(呃緊自己)
靜妍媽 2011-11-3 06:51:51 PM
靜妍唔咬野,唔周圍小便,係中意周圍走同"捐",所以我佢由24小時自由行
dada_媽咪 2011-11-3 09:11:09 PM
我地dada要睇得好緊。。咩地方都「娟」
佢試過「娟」大門鐵閘。。雪櫃。。床下底。。神枱。。等等
佢“好似”好乖咁。每次「娟」入去都幫我推晒裡面d垃圾出㴝。。
重要攪到自己變左黑色咁出㴝
sanny0066 2011-11-3 10:14:11 PM
dada_媽咪 發表於 2011-11-3 09:11 PM
我地dada要睇得好緊。。咩地方都「娟」
佢試過「娟」大門鐵閘。。雪櫃。。床下底。。神枱。。等等 ...

你請左個免費既工人
我隻Be都好鍾意係床下底掃塺....佢每次掃完我都"錫"晒佢..然之後打獲佢
freeze1357 2011-11-4 01:32:19 AM
我毛毛咬斷左條mouse線…一條耳筒…一條膠表帶……
仲有床下底果d紙箱…而家穿晒…伸手入床下底捉佢…
又兇我又咬我…
當正床下底係佢地頭
死仔包
sanny0066 2011-11-4 01:35:05 AM
可能毛毛係床下底柯左好多篤尿..你唔發覺炸
freeze1357 2011-11-4 01:37:08 AM
講起呢樣…佢又完全冇係床下底同琴後vv喎…
sanny0066 2011-11-4 01:40:05 AM
其實兔兔好搞笑..我隻Be就算係邊道亂柯都好..係床同床下底都唔會亂柯
freeze1357 2011-11-4 01:56:04 AM
之前梳化都會,, 鬧鬧下就冇...
算乖仔左....
可能呢個係佢發脾氣方式....
sanny0066 2011-11-4 02:02:02 AM
BeBe發脾氣只會dum地..因為佢每次出黎都係柯係指定2個位置所以佢唔會用vv黎表示發脾氣
cluerabbit 2011-11-4 02:16:34 AM
我家的兔兔咬破了滑鼠x2,NDS电绳x1 = =

快速發帖