我諗都幾好玩架,不過兔兔做左絕育手術會好D,唔係到時攪出兔命點算:059:
casey 2008-5-13 03:55:44 PM
都有諗過呀
不過到時可能世界大戰都似
lingyan 2008-5-13 04:02:16 PM
每個兔主一人拎住一個噴水壺,阻止兔兔進行攻擊 !!

場面應該好搞笑 :040:
rock_his 2008-5-13 04:02:37 PM
^o^  可以兔兔約兔兔出街聚會 , 不過人就唔好出 . 容嘜意變左人約人聚會多過兔兔約兔兔架
vice0926 2008-5-13 04:10:35 PM
好呀!好想見下兔主們..:020:
HazukiYada 2008-5-13 04:11:14 PM
一人一個噴水壺 XDDD
lingyan 2008-5-13 04:15:43 PM
好似父母帶小朋友去麥噹噹參加生日會咁,
放低個小朋友 (兔兔) 就走人。 :040:
大富翁 2008-5-13 04:15:58 PM
我有諗過呀..^^
因為我見好多地方都有人搞..!!~
唔錯咖...而且我都想見下大家!^^:045:
lingling 2008-5-13 04:32:57 PM
原帖由 大富翁 於 2008-5-13 04:15 PM 發表
我有諗過呀..^^
因為我見好多地方都有人搞..!!~
唔錯咖...而且我都想見下大家!^^:045:
不過唔知咩地方岩呢?:040: 你地都知佢地既破壞力幾驚人架喇:059:
vice0926 2008-5-13 04:50:04 PM
搵個大草園? = =
lingling 2008-5-13 04:51:15 PM
原帖由 vice0926 於 2008-5-13 04:50 PM 發表
搵個大草園? = =
會走兔喎:040:
HazukiYada 2008-5-13 04:51:39 PM
邊度有大草園? 如果係香港少d 喎...
wing1994121 2008-5-13 05:02:47 PM
我隻毛mo一見到兔就'琴'':044:
唔理男定女:077: :077:  
如果係男就咬人地d毛:058: :058:
大富翁 2008-5-13 05:03:27 PM
我見過d 人係cofe 到搞..
因為我知道香港有d cofe 都好似可以bring 動物去.!
wesky 2008-5-13 05:30:56 PM
我隻小丸或唔到同時咁住兔仔黎um都唔出奇 = =
絕左安全啲~~ (佢女黎架)

快速發帖