今日係Q兔買左草磚俾茵茵咬,
因為佢唔肯咬磨牙木...
單選投票, 共有 39 人參與投票
15.38% (6)
2.56% (1)
82.05% (32)
您所在的用戶組沒有投票權限
死衰鬼 2008-5-15 09:58:16 PM
咩係草粒 :043:
但係草磚都磨唔到牙啦 都唔硬ge:044:
Colleen 2008-5-15 10:06:39 PM
有草粒賣gei mei? 係咪糧個d 丫? 我不嬲淨係買草磚,硬到'訂'得死人丫
wesky 2008-5-15 10:10:29 PM
無買過呢兩樣野俾佢地啊~
好唔好味架??
casey 2008-5-15 10:31:31 PM
咩係草粒
我自己就有買草磚
ok硬0家
都可以磨牙既
williamaaaa 2008-5-15 10:45:09 PM
原帖由 死衰鬼 於 2008-5-15 09:58 PM 發表
咩係草粒 :043:
但係草磚都磨唔到牙啦 都唔硬ge:044:

磨唔到牙架咩?
Q兔個老闆娘話可以:056:
williamaaaa 2008-5-15 10:45:57 PM
原帖由 Colleen 於 2008-5-15 10:06 PM 發表
有草粒賣gei mei? 係咪糧個d 丫? 我不嬲淨係買草磚,硬到'訂'得死人丫

唔知係咪糧,
但草磚好硬
williamaaaa 2008-5-15 10:46:40 PM
原帖由 wesky 於 2008-5-15 10:10 PM 發表
無買過呢兩樣野俾佢地啊~
好唔好味架??

OK瓜
茵茵都肯咬
williamaaaa 2008-5-15 10:47:25 PM
原帖由 casey 於 2008-5-15 10:31 PM 發表
咩係草粒
我自己就有買草磚
ok硬0家
都可以磨牙既

我都唔係好清楚:056:
死衰鬼 2008-5-15 11:10:14 PM
但係草磚我上次買用手搓都可以搓開:044:
同埋我果隻唔係好中意食  仲要8蚊一舊 40蚊一包5粒 一粒大約2.5cmx2.5cm到啦:059:
我覺得好貴同埋冇咩用囉:077:
wesky 2008-5-15 11:12:10 PM
似乎草粒好似比較適合磨牙 :060:
hh0 2008-5-15 11:27:01 PM
草粒同草磚只係磨到門牙
但磨唔到入面D牙
只有食草先可以好全面○甘磨牙
當零食算啦
唔可以代替草
mim0510 2008-5-15 11:39:07 PM
好耐好耐之前..............

買過一次草磚..........有虫ga
wesky 2008-5-15 11:44:22 PM
咁恐怖.......
唔好買好D.... :077:
lingyan 2008-5-16 12:32:36 AM
我屋企有一包T草既草磚,MIFFY都唔肯咬。

草磚有分2種,一種係硬一種係軟。
個陣係 R 記買,佢都問我要硬個種定係軟個種。

快速發帖