mimi中意咬人地既衫&褲
你地既兔兔又中吾中意呢?

我係度諗緊
當有人想領養mimi既時侯(要走)
我一定會好吾寫得!
我諗住同我呀媽講
但係我知我一講一定會 "艾交"
我應該點開口呀?:047:
casey 2008-5-19 06:40:06 PM
叫mimi識做d
tum下兔婆婆囉:012:
wesky 2008-5-19 06:41:06 PM
我隻波波好鍾意咬我既褲腳架
通常都係我mao 低果陣~~
williamaaaa 2008-5-19 06:47:51 PM
茵茵就好少,
有時佢企起身聞我條褲多
kittyz 2008-5-19 06:48:55 PM
原帖由 casey 於 2008-5-19 06:40 PM 發表
叫mimi識做d
tum下兔婆婆囉:012:

我吾識點講呀..
到時同呀媽傷感情就吾好la:036:
kittyz 2008-5-19 06:49:48 PM
原帖由 wesky 於 2008-5-19 06:41 PM 發表
我隻波波好鍾意咬我既褲腳架
通常都係我mao 低果陣~~

我坐低果陣都俾佢咬衫褲
有次佢咬我"背姐"
嚇死我,.,
kittyz 2008-5-19 06:50:09 PM
原帖由 williamaaaa 於 2008-5-19 06:47 PM 發表
茵茵就好少,
有時佢企起身聞我條褲多

真 c文:032:
nievedith 2008-5-19 08:09:31 PM
原帖由 kittyz 於 19-5-2008 18:49 發表

我坐低果陣都俾佢咬衫褲
有次佢咬我"背姐"
嚇死我,.,

你家的兔比我家的更凶狠啊, 尋晚我先比波子咬左隻手, 仲係有血個种呀:050:
kittyz 2008-5-19 08:37:37 PM
做咩會無啦啦咬你既?
kittyz 2008-5-19 08:41:08 PM
大家可吾可以幫下我點同我呀媽講呀?:050:
雖然佢住係度仲有一段時間..
但係好快就過架喇!
大富翁 2008-5-19 09:02:06 PM
原帖由 kittyz 於 2008-5-19 08:41 PM 發表
大家可吾可以幫下我點同我呀媽講呀?:050:
雖然佢住係度仲有一段時間..
但係好快就過架喇!

你媽媽唔俾你養mimi????
你慢慢同佢解釋...因為我mama 都好唔中意caca!
你一定要令到你mama 對mimi 有好感...咁mimi 先會開心咖.!
而且當發生咩事/...有家人ge 支持好好多.!!
^^...
wing1994121 2008-5-19 10:44:15 PM
我覺得你frist必須要令你既mama覺得mimi好可愛...總之有好感:040: :040:
慢慢咁同佢講你唔想mimi走
可以既話放mimi出泥等佢同你mama玩下
漸漸你mama應該會覺得mimi好得意:060: :060:
nievedith 2008-5-19 10:56:57 PM
原帖由 kittyz 於 19-5-2008 20:37 發表
做咩會無啦啦咬你既?

可能因為我困佢係籠度幾日(佢咬爛膠袋, 所以罰佢), 天氣又熱, 佢心煩氣燥, 一touch佢咪咬law :006:
kittyz 2008-5-20 07:17:13 PM
原帖由 大富翁 於 2008-5-19 09:02 PM 發表

你媽媽唔俾你養mimi????
你慢慢同佢解釋...因為我mama 都好唔中意caca!
你一定要令到你mama 對mimi 有好感...咁mimi 先會開心咖.!
而且當發生咩事/...有家人ge 支持好好多.!!
^^...

我想講一句野既時侯佢就叫我收聲喇....
唉...我講吾到喇..
kittyz 2008-5-20 07:20:00 PM
原帖由 wing1994121 於 2008-5-19 10:44 PM 發表
我覺得你frist必須要令你既mama覺得mimi好可愛...總之有好感:040: :040:
慢慢咁同佢講你唔想mimi走
可以既話放mimi出泥等佢同你mama玩下
漸漸你mama應該會覺得mimi好得意:060: :060:

我屋企有細佬妹..
次次我呀妹都會正mimi
我咪鬧佢囉
搞到個屋企好嘈..
呀媽就會好嬲,,

快速發帖