今日當佢飲完水時  就突然好似成身無力咁訓低
而唔係好似平時咁中槍 見佢訓成咁 真係比佢嚇死
用極速影完以下的相之後就冒住打擾佢訓覺都要搞下佢
點知佢就彈起身 搞我2下之後就自顧自再訓過喇

訓覺都訓好d呀 一係就toilet訓 一係就走返落黎訓
邊有人懶成咁 行一步落返黎訓都懶架
對眼仲無晒神 搞到我都唔知係唔舒服定中眼訓既

wesky 2008-5-27 06:52:46 PM
哈哈~~~
我記得小丸有次都係咁訓
笑都笑死我~~

IMG_0985 (Small).JPG (56.06 KB, 下載次數: 21)

IMG_0985 (Small).JPG

mim0510 2008-5-27 06:59:47 PM
訓到long晒腳咁型:009:
casey 2008-5-27 07:09:17 PM
咁都得既
我黑白就未試過呀
lingyan 2008-5-27 07:10:23 PM
好可愛 XD

MIFFY 試過一次都係差唔多既,
不過就個頭係個廁所上面,腳就係籠面。
Colleen 2008-5-27 07:11:13 PM
包包好少咁訓ga
HazukiYada 2008-5-27 07:15:11 PM
魚魚試過成隻訓起Toilet上面.. 剩係個頭伸左出黎..
christineo_o 2008-5-27 07:55:14 PM
原帖由 lingyan 於 27-5-2008 07:10 PM 發表
好可愛 XD

MIFFY 試過一次都係差唔多既,
不過就個頭係個廁所上面,腳就係籠面。

BU BU都試過呀 不過我懷疑究竟咁訓舒唔舒服
更唔駛問咁樣訓啦
nievedith 2008-5-28 12:12:07 AM
佢地瞓得好好笑呀~ 不過波子無試過咁瞓呢~
seefun 2008-5-28 12:27:43 AM
haha,訓得好得意.
兔兔話好熱呀,郎起對腳通風d涼d哦.
膠盆底好熱,是時候鋪塊涼墊羅.
死衰鬼 2008-5-28 12:42:55 AM
一定係柯完之後中槍 :073:
lingling 2008-5-28 12:45:55 AM
睇到佢地訓得甘安心,我地就開心:033:
tiffany 2008-5-28 01:43:47 AM
我既波波都有咁樣訓教既樣喎~~~:023:
係咪好可愛呢?

wesky 2008-5-28 01:47:25 AM
好得意哩~~ 波波好鍾意個粉紅色廁所咁bor~~
TINA 2008-5-28 02:13:06 AM
要依住個私人廁所來訓,,,,
好可愛呀,,,
唔通,,,廁所佈的是兔兔的寶物,,,:057:

快速發帖