pat pat毛

casey 發表於 2008-05-28 18:06|只看該作者|倒序瀏覽|打印
你地既兔兔patpat 0個d毛會唔會成日都痴左d cc 同尿 0家??
大富翁 2008-5-28 06:10:06 PM
唔會wo....
到而加caca 病左咁耐...都係試過一次all 軟便!!
而且俾佢食多dd 草...就完全冇事啦..!!!
wesky 2008-5-28 06:17:10 PM
軟便可能會痴住
通常都係剪知PAT PAT D 毛~~
casey 2008-5-28 06:19:45 PM
唔係軟便都有痴喎
仲有d尿tim呀:056:
點解會咁既
大富翁 2008-5-28 06:21:12 PM
你地幫兔兔抹走d 軟便..
or 用濕布幫佢地清潔個時.
特別係patpat同大脾位..!
一抹d 毛毛就會變曲...
你地會嗎/
大富翁 2008-5-28 06:22:10 PM
原帖由 casey 於 2008-5-28 06:19 PM 發表
唔係軟便都有痴喎
仲有d尿tim呀:056:
點解會咁既

尿ge 話...我見caca 條尾有d 黃.!!!
但patpat 好白咖wo!!..
又會咁奇怪ge
casey 2008-5-28 06:24:43 PM
原帖由 大富翁 於 2008-5-28 06:21 PM 發表
你地幫兔兔抹走d 軟便..
or 用濕布幫佢地清潔個時.
特別係patpat同大脾位..!
一抹d 毛毛就會變曲...
你地會嗎/

都會....濕左就會(聯)
dry左之後梳番就冇事喇
大富翁 2008-5-28 06:37:15 PM
原帖由 casey 於 2008-5-28 06:24 PM 發表

都會....濕左就會(聯)
dry左之後梳番就冇事喇

哦...明啦,
其實會唔會係佢地去大小ge 方法唔岩呢?
死衰鬼 2008-5-28 06:49:43 PM
你幫佢剪左佢囉  反正都睇唔到ge  
其實我都想剪 怕佢亂郁整親:074:
casey 2008-5-28 06:50:02 PM
原帖由 大富翁 於 2008-5-28 06:37 PM 發表

哦...明啦,
其實會唔會係佢地去大小ge 方法唔岩呢?

我就係唔知呀:050:
問下你地
lingyan 2008-5-28 07:18:53 PM
妹妹之前唔肯食野,先有軟便痴屁屁,
我就幫佢剪左屁屁個到d毛毛。

miffy 就好耐無痴屁屁,除非佢尿尿失手搞到周身都係。
casey 2008-5-28 07:23:19 PM
咁可能佢今次尿尿失手啦
因為佢初來0個時唔識去廁所就有dirty:044:
而家冇喇
不過今日又有,希望佢只係失手啦:041:
Colleen 2008-5-28 08:06:09 PM
我不嬲都剪左包包d pat pat 毛ga.......不過又未見過你地講既情況,佢唔鐘意玩cc 同shu shu
hh0 2008-5-28 11:33:07 PM
正常會gut 起條尾同個pat 先至尿尿既
所以唔應該會濕pat pat
除非尿左係廁所以外又坐番落去d 尿度整濕
cc 係乾既更加唔會痴住, 軟便就會
但如有軟便就要留意下健康問題啦
阿度 2008-5-28 11:38:50 PM
應該係痾完坐落去, 所以有尿係尾啦
但cc....會唔會係因為d cc痾出黎個時有毛, 之後就click住左個patpatd毛呢呢

快速發帖