百厭相

tobedr 發表於 2008-05-31 03:17|只看該作者|倒序瀏覽|打印
等我post佢d百厭相俾大家睇下先~~
(玩厠紙 - 2003年)
(真皮梳化報銷 ~_~ - 2005年)
(近鏡~)
(依個唔算百厭, 係我俾佢玩既 - 睇佢幾虎背熊腰~~ 2007年)

阿度 2008-5-31 03:23:32 AM
張梳化......:027:
Colleen 2008-5-31 04:20:43 AM
成張真皮sofa!!!!!!!!!! aiyaya...................你點罰佢丫?
casey 2008-5-31 08:47:50 AM
而家仲有冇咁呀????
wesky 2008-5-31 09:06:39 AM
張真皮梳化好慘啊 = =
係咪d 皮太好味啊?
coinss 2008-5-31 10:41:40 AM
係唔係要買過一張梳化?
定係用膠紙痴住照坐?
lingyan 2008-5-31 10:42:24 AM
張梳化俾兔兔玩到嘔白泡 !!!!
HazukiYada 2008-5-31 11:34:37 AM
張梳化俾兔兔玩到嘔白泡 !!!! <------ hahaha 我鍾意呢句...
tong_man_tong 2008-5-31 12:12:16 PM
:004: 嘩 ~~~~ 好勁ar
nievedith 2008-5-31 12:30:48 PM
我諗咬爛梳化係兔兔破壞力的最高境界 :006:
yuki_chan 2008-5-31 01:52:37 PM
你屋企人唔會殺左佢咩, 實嬲死佢地. 有無罰佢呀?
大富翁 2008-5-31 03:46:06 PM
好大火wo!!
做咩搞到張sofa 咁呀!
tobedr 2008-5-31 09:32:44 PM
嘩哈哈哈~~ 我果時已經自己一個人住, 所以自己一個受晒  :050:  
冇罰啦, 奴才老媽邊夠膽罰老佛爺吖  :054:   
講真當時都冇乜嬲, 一入到屋見到張梳化真係呆晒, 條友仔仲响度埋首"掘"緊, 真係都要一陣子先意識到乜事發生 :046:  當然我一行埋去就走夾唔透啦~~  我响出面努力賺錢養佢, 原來佢都好努力咁响屋企勞動架, 諗番起都覺得好好笑~~  
我當時將D"白泡"塞番晒入去, o向五金舖買左D超強黑色粗膠紙貼住, 捱到搬屋先買過張新的. 當然老佛爺唔會就咁罷休, 中間都唔知補左幾多次
因為我身邊冇朋友養兔, 我以為係正常架添~~
Colleen 2008-5-31 10:16:02 PM
原帖由 tobedr 於 2008-5-31 09:32 PM 發表
嘩哈哈哈~~ 我果時已經自己一個人住, 所以自己一個受晒  :050:  
冇罰啦, 奴才老媽邊夠膽罰老佛爺吖  :054:   
講真當時都冇乜嬲, 一入到屋見到張梳化真係呆晒, 條友仔仲响度埋首"掘"緊, 真係都要一陣 ...

我見你咁寫我真係忍不住笑左出黎!!!!!!

呢d就係真正既兔奴la!
tobedr 2008-5-31 10:27:24 PM
有幸今生能為老佛爺效忠,老臣定必躹躬盡瘁死而後已  :054:

快速發帖