前兩日經過我努力, 終於比我搵到閃閃既身世啦~
佢係2006年8月3日出世架~
仲有兩張bb相~

wesky 2008-6-1 01:34:22 AM
閃閃就黎兩歲啦~~
細細隻都好似隻獅子~~:073:
designstevenyu 2008-6-1 01:38:29 AM
獅子兔好型ar:010: :020:
阿度 2008-6-1 01:46:49 AM
其實佢主要係侏儒兔黎架, 不過唔知係咪混左獅子~
但又好細隻~~
Colleen 2008-6-1 01:50:54 AM
獅子頭侏儒身,正丫!

咁講閃閃應該仲細隻過包包lor.....
阿度 2008-6-1 01:55:23 AM
唔出奇呀~~~
閃閃係我見咁多隻兔入面,  最細隻個幾隻黎啦
耳仔又細~身又細~~係頭個d毛比較似獅子
lingyan 2008-6-1 02:08:02 AM
哇 ... 好可愛。

我第一眼望張相,我覺得佢似隻龍貓BB。
阿度 2008-6-1 02:15:55 AM
哈哈~~~又多一個話閃閃似龍貓啦:033:

就快兩歲啦, 唔經唔覺同我生活左一年了~我領養個時10個月大
由初初帶佢返屋企, 發現有病, 一直睇醫生~
之後個個月都去見醫生~個時身體好差架閃閃, 又瘦...
前後加埋...都有約大半年時間都係一直睇醫生
又試過種菌~之後又有介癬, 個陣搞到我頭都大埋

直到宜家身體好左好多, 肥o都o都...真係好開心~
hh0 2008-6-1 02:37:19 AM
阿度你甘多經歷不如做健康版版主啦
阿度 2008-6-1 03:06:52 AM
我唔夠資格架~只係比大家見得多醫生咁解:046:
Colleen 2008-6-1 03:10:26 AM
係la,阿度,做版主la,話晒都養左兔兔成2年lor........閃閃介蘚又生過,有兔友d兔兔生介蘚你都會答到ma~
阿度 2008-6-1 03:13:19 AM
原帖由 Colleen 於 2008-6-1 03:10 AM 發表
係la,阿度,做版主la,話晒都養左兔兔成2年lor........閃閃介蘚又生過,有兔友d兔兔生介蘚你都會答到ma~

養左一年ja~冇兩年:026:
Colleen 2008-6-1 04:46:27 AM
原帖由 阿度 於 2008-6-1 03:13 AM 發表

又話閃閃2歲gei?
死衰鬼 2008-6-1 08:12:27 AM
原帖由 Colleen 於 2008-6-1 04:46 AM 發表

又話閃閃2歲gei?

拎養返黎10個月喇嘛:009:
死衰鬼 2008-6-1 08:13:55 AM
原帖由 阿度 於 2008-6-1 03:13 AM 發表

再唔係我地搞個投票  搵幾資深知道兔仔病痛ge人出黎投囉:017:

快速發帖