今晚換左籠後~
閃閃同小純兩個比我估計好唔同:037:
平時比較靜同細膽既閃閃竟然完全唔怕新環境
跳上跳落玩唔停~~
反而平時曳到冇兔有既小純....驚到成晚都仲未肯點郁:026:
仲要係識上唔敢落, 跳左落2樓望住地下.....
想跳又唔敢跳~哈哈~~~
希望佢快d熟習啦,因為廁所同草都係地下:029:
casey 2008-6-2 12:45:21 AM
我想睇下你個新籠係點呀
不如postd相睇下,可以嗎??

點解會換既
你岩岩先將佢地兩個一齊住,and 0個兩個籠點呀??
wesky 2008-6-2 12:46:05 AM
哈哈~~ 會唔會怕高啊~~?
同埋對佢黎講會唔會高左D呢?
隻隻兔都唔同架~~
阿度 2008-6-2 12:47:53 AM
我個籠同hh0個籠一樣架~alex3層籠

因為遲d會多一隻啦~同埋跳黎跳去我硬係覺得危險~
所以直接買一個新既~準備定新成員都好

一個應該會唔要,可能捐比兔協都唔奇~不過都要兔協肯要先得,哈哈:026:
阿度 2008-6-2 12:49:17 AM
原帖由 wesky 於 2008-6-2 12:46 AM 發表
哈哈~~ 會唔會怕高啊~~?
同埋對佢黎講會唔會高左D呢?
隻隻兔都唔同架~~

開頭我都係咁諗,已經改低左架喇~
我諗係因為新同比較黑既關係先唔敢跳
平時佢跳上跳落仲高過宜家上一樓的:026:
wesky 2008-6-2 12:49:21 AM
唔知兔協有冇位擺姐 :046:
阿度 2008-6-2 12:50:51 AM
原帖由 wesky 於 2008-6-2 12:49 AM 發表
唔知兔協有冇位擺姐 :046:

所以到時會問問~:027:
lingling 2008-6-2 12:54:10 AM
跳多幾次就慣架喇!毛毛個籠岩岩加跳板都係甘!
阿度 2008-6-2 12:55:14 AM
原帖由 lingling 於 2008-6-2 12:54 AM 發表
跳多幾次就慣架喇!毛毛個籠岩岩加跳板都係甘!

佢成晚到宜家一次都冇跳過落黎~:026:
hh0 2008-6-2 12:58:45 AM
估唔到你又甘快搬2隻入大籠
仲以為你會等3隻bonding完先一齊搬新屋tim
不過因住到時小純同閃閃唔肯比盈盈入侵地盆
hh0 2008-6-2 01:01:38 AM
原帖由 阿度 於 2008-6-2 12:55 AM 發表

開餐應該點都會落黎既
無理由係上層流晒口水ga
阿度 2008-6-2 01:02:00 AM
原帖由 hh0 於 2008-6-2 12:58 AM 發表
估唔到你又甘快搬2隻入大籠
仲以為你會等3隻bonding完先一齊搬新屋tim
不過因住到時小純同閃閃唔肯比盈盈入侵地盆

希望到時唔會啦~:026:
不過會慢慢黎ge
lingling 2008-6-2 01:02:34 AM
原帖由 阿度 於 2008-6-2 12:55 AM 發表

唔落黎係上面做咩?上層有無糧水架?
阿度 2008-6-2 01:03:02 AM
原帖由 hh0 於 2008-6-2 01:01 AM 發表

開餐應該點都會落黎既
無理由係上層流晒口水ga

佢真係咁呀:026: 要我幫佢手先肯落黎~
tobedr 2008-6-2 01:13:04 AM
有冇相? 因為我都心郁郁想換個2-3層既籠
依家用緊既係狗籠, 但得一層

快速發帖