尋日買左一條蘋果木一條帶皮果木..
一條比mio一條比hachi..
但係佢地兩個都相約地杯葛我條木!
佢地咬都冇咬過一下..= =
我買果時都仲問過個sales"佢地會唔會咬ga?"
佢話"咬ga!好鍾意咬ga"咁....:024:
wesky 2008-6-3 03:14:26 PM
哈哈~~ 每隻兔兔既喜好都唔同架
我之前買果舊蘋果木  只係俾小丸咬過幾下
依家變左裝飾品 :029:
coffee 2008-6-3 03:19:07 PM
我早前都被騙,都一樣問咗你相同問題,答案亦一樣!:068:
我已經將嚿木掉咪,兔兔其實最喜歡,又一定咬既我睇應該係地腳線&電線:050:
wesky 2008-6-3 03:20:45 PM
原帖由 coffee 於 2008-6-3 03:19 PM 發表
我早前都被騙,都一樣問咗你相同問題,答案亦一樣!:068:
我已經將嚿木掉咪,兔兔其實最喜歡,又一定咬既我睇應該係地腳線&電線:050:

講得好啱
哈哈~~:031:
vice0926 2008-6-3 03:26:09 PM
原帖由 wesky 於 3-6-2008 03:14 PM 發表
哈哈~~ 每隻兔兔既喜好都唔同架
我之前買果舊蘋果木  只係俾小丸咬過幾下
依家變左裝飾品 :029:

哈哈..裝飾品..
不過有條木起度又幾好睇..= =

wesky 2008-6-3 03:28:46 PM
你個籠好似好大
有冇睇到全相既相啊??
遲D或唔定要轉大D既籠~~
hh0 2008-6-3 03:35:48 PM
想問下你地d 散熱鋁板駛唔駛固定在層板度?
兔兔跳上跳落會唔會拉跌
casey 2008-6-3 03:35:53 PM
黑蚊蚊就有d木會咬
最衰就係連層板都咬
而白雪雪就會當d木係透明
lingyan 2008-6-3 03:40:30 PM
我屋企只有一串平果木,MIFFY 咬二下,妹妹就好努力咁咬 ...
vice0926 2008-6-3 03:52:43 PM
原帖由 wesky 於 3-6-2008 03:28 PM 發表
你個籠好似好大
有冇睇到全相既相啊??
遲D或唔定要轉大D既籠~~

唔算大ga..算係細籠黎ga ja!
上面果個..

vice0926 2008-6-3 03:54:05 PM
原帖由 hh0 於 3-6-2008 03:35 PM 發表
想問下你地d 散熱鋁板駛唔駛固定在層板度?
兔兔跳上跳落會唔會拉跌

唔係固定ga..
就咁擺起上面..
佢應該就拉唔跌囉..大隻d就難講..
不過佢個底有d防滑ge絨布貼紙..
多數都唔"扇"ga..
vice0926 2008-6-3 03:54:33 PM
原帖由 casey 於 3-6-2008 03:35 PM 發表
黑蚊蚊就有d木會咬
最衰就係連層板都咬
而白雪雪就會當d木係透明

哈!係呀..佢寧願咬層板都唔咬舊木!幾衰
coinss 2008-6-3 07:05:21 PM
原帖由 vice0926 於 2008-6-3 03:52 PM 發表

唔算大ga..算係細籠黎ga ja!
上面果個..

上面個籠好令啊,買左幾錢啊?
lingling 2008-6-3 08:25:03 PM
原帖由 vice0926 於 2008-6-3 03:54 PM 發表

哈!係呀..佢寧願咬層板都唔咬舊木!幾衰
毛毛咪一樣甘衰:054:
vice0926 2008-6-3 09:33:59 PM
橙色個籠起q兔廊度買ga..260幾ga好似~
有橙色粉紅色同埋淺藍色..
我就揀左冷門ge橙色!= =

快速發帖