大家留意下bu bu宜家挨住度門 門後面係令佢最興奮既禁地呀
因為係個間無人訓既房 bu bu既零食 草草 同糧兔媽都放晒係入面
每一次我一開個房門 佢都會以極速3秒3走埋黎
即使佢係見唔到我度既地方都會架 次次都要同佢鬥快閂門
有時係要轉彎既地方 佢就用極速飄移掟彎 趺低 再跑3秒3短跑 :060:
唔夠我快就企定係門口  真係每次睇都覺得好好笑  
:009: 不過佢好精 有時佢會行開少少 等我係門底睇唔到佢
我一開返門出黎又衝過 仲有時會企開少少 側側地個頭望到實添  

wesky 2008-6-4 03:26:25 PM
兔兔為左食真係咩計仔都諗到~~
BuBu都好醒目啊~ haha~~
聽講賓尼兔係最聰明架  唔知係咪呢~
死衰鬼 2008-6-4 04:37:46 PM
原帖由 wesky 於 2008-6-4 03:26 PM 發表

咁點解我隻咁笨:061: :061:
casey 2008-6-4 05:11:06 PM
原帖由 死衰鬼 於 2008-6-4 04:37 PM 發表

咁點解我隻咁笨:061: :061:

因為你同佢改左個咁既名
愈叫就愈笨囉
nievedith 2008-6-4 06:24:26 PM
原帖由 casey 於 4-6-2008 17:11 發表

因為你同佢改左個咁既名
愈叫就愈笨囉

哈~ 答得好 :010:
鑰匙 2008-6-4 08:48:18 PM
bu bu 好醒啊! 你試下拍段片黎睇下丫.
christineo_o 2008-6-4 09:23:45 PM
都可以試下  不過可能鏡頭都映唔切佢
coinss 2008-6-5 10:56:15 AM
原帖由 casey 於 2008-6-4 05:11 PM 發表

因為你同佢改左個咁既名
愈叫就愈笨囉

我都係咁諗:031:
chrisyan 2008-6-6 06:57:24 AM
原帖由 wesky 於 2008-6-4 03:26 PM 發表

夢夢同雪兒比...我又真係覺得雪兒精好多~~哈哈~
不過笨D好玩D易tum D:040:
wesky 2008-6-6 09:46:32 AM
我隻小丸衰在太精 :061:

快速發帖