叫妳地媽媽個日去旅行:053:
見小一日老婆可能係男人最開心:001:
casey 2008-6-5 04:48:37 PM
咁都得!!
咁都比你諗到既:010:
Colleen 2008-6-5 05:15:43 PM
原帖由 designstevenyu 於 2008-6-5 03:38 PM 發表
叫妳地媽媽個日去旅行:053:
見小一日老婆可能係男人最開心:001:

你咁掂,係咪感同身受ar?:037: :037:
designstevenyu 2008-6-5 05:44:10 PM
女人好煩在我家的媽媽同以前女朋友都係一樣見得越耐越吼:056: ,所以我諗見小一日應該好開心:053:
coinss 2008-6-5 05:49:42 PM
唔想對住佢不如一開始就唔好結婚:056: :046:
designstevenyu 2008-6-5 06:45:17 PM
唔見一兩日係ok     男人係感, 成日見, 一兩日唔就會好開心好似兔仔一樣成日在籠裹一放佢出來無人理就勁開心耐左就會返入籠:053:
Colleen 2008-6-5 07:00:36 PM
原帖由 designstevenyu 於 2008-6-5 06:45 PM 發表
唔見一兩日係ok     男人係感, 成日見, 一兩日唔就會好開心好似兔仔一樣成日在籠裹一放佢出來無人理就勁開心耐左就會返入籠:053:

咁又係,有時我地唔見半日佢見番我果時都好開心ga~
阿度 2008-6-5 07:58:22 PM
原帖由 Colleen 於 2008-6-5 07:00 PM 發表

咁又係,有時我地唔見半日佢見番我果時都好開心ga~

所以唔一定要日見夜見ge~小別勝新婚嘛:037:
靖兄 2008-6-5 11:31:25 PM
無錯== 感同身受...有時父親節...我同阿媽出去由得老豆係屋企訓覺,對佢黎講已經係禮物=3=
williamaaaa 2008-6-7 01:04:54 AM
哈哈,
咁都唔錯

快速發帖