今日放佢係我間房到 我打打下機見到佢伸懶腰:040:
好似d貓咁嫁  仲mark大個口:073:
Colleen 2008-6-5 04:31:14 PM
我日日都見包包伸懶腰ga..........muffin 就見過3-4次la!
大富翁 2008-6-5 04:32:46 PM
我都成日見到caca 伸懶腰........一日見好多次..!
一伸懶腰..個寵會震!!=口=
christineo_o 2008-6-5 04:45:42 PM
BU BU成日都會  先旭旭手腳  再伸懶腰 一定要伸到盡
伸到盡既同時打呵欠 仲要朦晒眼咁
一連串動作完成之後通常都會定格幾秒既
casey 2008-6-5 04:49:29 PM
見過好多次lu
不過白雪雪就少見d
lingyan 2008-6-5 04:52:19 PM
我好鐘意見佢地伸懶腰GA,佢地個口仔真係好可愛,好想拍低落黎。
rock_his 2008-6-5 05:10:44 PM
得仔成日都會打呵連伸懶腰
wing1994121 2008-6-5 05:11:20 PM
毛mo通常係攤完一陣起身個陣時就會伸懶腰+打呵欠
好鬼得意:040: :040:
Colleen 2008-6-5 05:17:22 PM
佢地壓腿真係壓到鬼死咁底!:031:
死衰鬼 2008-6-5 05:29:17 PM
我果隻唔係壓腳wo:067:
係好似d貓咁背脊整到好高:070:
lingyan 2008-6-5 05:35:43 PM
我果隻會將個身拉到好長好長,連手隻腳仔都伸哂出黎,
成條腰彎左。
仲試過一次企起身伸懶腰。
wesky 2008-6-5 05:54:39 PM
差唔多日日都見到佢伸懶腰架喎
nievedith 2008-6-5 06:12:03 PM
波子係壓腳個隻伸懶腰, 背脊整到好高呢種, 又好像無見過 !?
wesky 2008-6-5 06:14:31 PM
我小丸試過對手放係個欄上面再伸懶腰
就係之前張恐怖相啦
HazukiYada 2008-6-5 06:18:50 PM
日日都見佢伸架喎!!
魚魚又係伸直哂d 手手腳腳(好似平時扮乳豬咁, 不過直哂)..
再丫大個咀仔加一個大呵欠~~ uwa~~~~~~~~~~~!!
好鍾意睇佢地咁樣.. 勁可愛!! :039:

快速發帖