我想買返個貓咪專用的小球
Colleen 2008-6-7 01:29:32 AM
包包有紙皮箱屋-->唔玩

公仔-->唔玩

2個波-->唔玩

佢自己周圍走,自得其樂:056:
wesky 2008-6-7 01:29:45 AM
買左個 tunnel~ q兔x 買~~~
williamaaaa 2008-6-7 01:31:12 AM
原帖由 Colleen 於 2008-6-7 01:29 AM 發表
包包有紙皮箱屋-->唔玩

公仔-->唔玩

2個波-->唔玩

佢自己周圍走,自得其樂:056:

咁咪晒左D錢...
wesky 2008-6-7 01:31:44 AM
係啊 = =
買左兩舊木都唔多咬~~~
williamaaaa 2008-6-7 01:32:02 AM
原帖由 wesky 於 2008-6-7 01:29 AM 發表

幾$?
佢玩唔玩?>
Colleen 2008-6-7 02:19:11 AM
原帖由 williamaaaa 於 2008-6-7 01:31 AM 發表

咁咪晒左D錢...

都唔係話晒左D錢gei,不過佢唔玩我就有d失望!
nievedith 2008-6-7 02:19:39 AM
原帖由 wesky 於 7-6-2008 01:29 發表

我咪同你一樣, 係COLOR唔同之MA  :057:
nievedith 2008-6-7 02:20:46 AM
原帖由 williamaaaa 於 7-6-2008 01:32 發表

幾$?
佢玩唔玩?>

$38
波子唔多主動玩, 但有時見佢係上面跳來跳去都幾好笑的?:040:
nievedith 2008-6-7 02:23:09 AM
原帖由 Colleen 於 7-6-2008 02:19 發表

都唔係話晒左D錢gei,不過佢唔玩我就有d失望!

因為佢最鐘意係玩你對拖鞋啊~ :059:
Colleen 2008-6-7 02:33:01 AM
唔係玩我對拖鞋,係un:050:
HazukiYada 2008-6-7 02:49:45 AM
魚魚有...
紙盒.. 紙筒.. 木頭仔兩舊.. 仲會玩拖鞋..

最鍾意就係玩佢個兔奴 -_-;
seefun 2008-6-7 12:02:19 PM
玩具有公仔幾隻,波波一個,隧道一條,仲有兔奴.
公仔用黎看門口,兔奴用黎俾佢蝦.:056:
波丸媽 2008-6-7 12:05:44 PM
原帖由 williamaaaa 於 2008-6-7 01:12 AM 發表
我想買返個貓咪專用的小球

我自己最近整左個紅色毛毛球呀~~~
可以加返多少野變成引貓咪玩果d玩具.....
唔知小丸波波受唔受玩呢~~~~呵呵呵
死衰鬼 2008-6-7 01:04:58 PM
如果可以整一個球  有d好細過"隆" 入面裝d糧  相信佢地會玩:073:
一於我出主意你地諗點整啦:039:

快速發帖